concurs bluzita cu nasturi crosetata
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ailemac
Scris: Saturday, July 28, 2012 9:47 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 9/22/2010
diana-andreea
Scris: Saturday, July 28, 2012 11:29 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
ildi wrote:

nu m-as aventura la irlandeza si ptr faptul ca ar fi gata peste cine stie cit timp
si apoi nu ma simt chiar atit de experimentata.mersi oricum,nico!pupici pupici pupici
alina,am vazut ca ai postat,era in general,ca poti posta tot ce vrei.iloveyou iloveyou
dana,din cite stii tu se gaseste alize in italia?ca eu nu am vazut....aici in timisoara este in mercerii si aveam si niste situri unde vand,cam scump ce-i drept,plus posta....prea multe culori nu am gasit nici eu,asta ptr iarna doar pe roz si albastru iar bumbacul pe vreo 2-3 nuante,poate ar trebui sa incerc si la targurile ce se fac duminica...poate aduc de la turci

ildi in italia nu se gaseste alizee,dar poti incerca KAUNI...e demential,are niste secvente de culori care te dau pe spateras ras (dar si pretulhohot )
Mami_de_gemeni
Scris: Saturday, July 28, 2012 11:34 AM

Sper sa imi treaca si mie lenea, caci nu imi place deloc. Azi cel putin dupa doua zile de canicula e mai racoare. Sper sa termin si eu jachetica Gabitei sa pot incepe si eu ceva pentru mine din Alizeul primit de la Carmen.dance dance dance
LilianaD
Scris: Saturday, July 28, 2012 4:34 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/22/2011
Cam atat am facut si eu din spatele bluzitei, merge greu, zici ca scartaie croseta.hohot

LilianaD attached the following image(s):
100_7307.jpg

kmn
Scris: Saturday, July 28, 2012 4:36 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/21/2010
Mihaela....abia astept sa vad ce vei face...spormajoreta
Liliana...imi place muuuuult, vad ca te dai la fineturisic , mult spor si tiemajoreta
mihaela-camy
Scris: Saturday, July 28, 2012 4:49 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/15/2012
LilianaD wrote:
Cam atat am facut si eu din spatele bluzitei, merge greu, zici ca scartaie croseta.hohot

f frumos ....spor la lucru
ildi
Scris: Saturday, July 28, 2012 4:56 PM

LilianaD wrote:

eeeei,ce vad eu aici? e super frumosssss! stii doar ca modelele astea sunt preferatele melepupici pupici pupici pupici
si....sa ma mai laud cu ultimele achizitii proapete,proaspete,noroc cu flory ca mi-a spus unde sa merg sa iau fire alize,sincer,m-am imbolnavit in magazin,nu-mi mai venea sa ies de acolo

ildi attached the following image(s):
sscn5877.jpg

LilianaD
Scris: Saturday, July 28, 2012 5:01 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/22/2011
ildi wrote:

eeeei,ce vad eu aici? e super frumosssss! stii doar ca modelele astea sunt preferatele melepupici pupici pupici pupici

Si ale mele, dar ma enerveaza ca tre` sa stai tot cu ochii pe model.rambo

Fetele va pup.pupici pupici
ildi
Scris: Saturday, July 28, 2012 5:04 PM

LilianaD wrote:

Si ale mele, dar ma enerveaza ca tre` sa stai tot cu ochii pe model.rambo

Fetele va pup.pupici pupici

asta da,asa e,orice mica neatentie te costa,adica,desfaci...dar iese frumos si in concluzie merita!pupicipupici pupici pupici
Nicoleta C
Scris: Saturday, July 28, 2012 5:29 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/9/2011
LilianaD wrote:
newclap newclap foarte frumos model ti-ai ales.spor la lucru.pupici pupici
victoria1
Scris: Saturday, July 28, 2012 6:03 PM

Liliana spor in continuare,superb modelulcomputerlove
Referitor la croseta ,,,,ar trebui so tragi pe Ildi de limba ,,,,cica a dat comanda de crosete care lucreaza singurehohot hohot
ildi
Scris: Saturday, July 28, 2012 6:14 PM

victoria1 wrote:
Liliana spor in continuare,superb modelulcomputerlove
Referitor la croseta ,,,,ar trebui so tragi pe Ildi de limba ,,,,cica a dat comanda de crosete care lucreaza singurehohot hohot

hohot hohot hohot hohot hohot hohot hohot daaaaa,abia astept sa le primesc,dar nu sunt singura,mai sunt cel putin 2 fete de pe forum care le au.cica se lucreaza super bine cu ele,una e miridia si ii multumesc ptr link-uri unde se gasesc crosetele acestea si apoi mai e diana,s-a laudat ca le are si ea.oare pot spune ce crosete sunt? eu zic si apoi,fie ce-o fi.sunt crosetele addi swing,cu miner ergonomic,liliana sigur le cunoaste,caci se gasesc in germania situ,victoria,ca tot esti acolo,profita sati le iei daca nu le ai deja.eu nu mai aveam timp sa le comand de acolo,ca plecam,asa ca le-am comandat de la o firma din tara,doar ca de luni au pus pachetul si inca nimic....sorry1 le astept sa pot incepe lucrul cu firul gri degradeyes yes yes yes
ailemac
Scris: Saturday, July 28, 2012 9:33 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 9/22/2010

ailemac attached the following image(s):
click.jpgclick1.jpg

bire.anamaria
Scris: Saturday, July 28, 2012 9:40 PM

ailemac ......waw ce frumoasa e.parca e pasarea pheonix.deci perfecta de facut pentru cele fara chef(daca ne revine cheful ca la pasarea phonix??alcool
ildi
Scris: Saturday, July 28, 2012 9:59 PM

ailemac,e super bluzita!cool cool intr-o zi o sa trebuiasca sa-mi explici unde gasesti asa repede tot ce noi cautam...sorry1 sorry1
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.