Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/22/2010 Mesaje: 228
| http://www.liveinternet.ru/users/4218114/post193252452/ ailemac attached the following image(s):
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| ildi wrote:nu m-as aventura la irlandeza si ptr faptul ca ar fi gata peste cine stie cit timp si apoi nu ma simt chiar atit de experimentata.mersi oricum,nico! alina,am vazut ca ai postat,era in general,ca poti posta tot ce vrei. dana,din cite stii tu se gaseste alize in italia?ca eu nu am vazut....aici in timisoara este in mercerii si aveam si niste situri unde vand,cam scump ce-i drept,plus posta....prea multe culori nu am gasit nici eu,asta ptr iarna doar pe roz si albastru iar bumbacul pe vreo 2-3 nuante,poate ar trebui sa incerc si la targurile ce se fac duminica...poate aduc de la turci ildi in italia nu se gaseste alizee,dar poti incerca KAUNI...e demential,are niste secvente de culori care te dau pe spate (dar si pretul ) |
|
| Sper sa imi treaca si mie lenea, caci nu imi place deloc. Azi cel putin dupa doua zile de canicula e mai racoare. Sper sa termin si eu jachetica Gabitei sa pot incepe si eu ceva pentru mine din Alizeul primit de la Carmen. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Cam atat am facut si eu din spatele bluzitei, merge greu, zici ca scartaie croseta. LilianaD attached the following image(s):
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| Mihaela....abia astept sa vad ce vei face...spor Liliana...imi place muuuuult, vad ca te dai la fineturi , mult spor si tie |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 4/15/2012 Mesaje: 68
| LilianaD wrote:Cam atat am facut si eu din spatele bluzitei, merge greu, zici ca scartaie croseta. f frumos ....spor la lucru |
|
| LilianaD wrote:Cam atat am facut si eu din spatele bluzitei, merge greu, zici ca scartaie croseta. eeeei,ce vad eu aici? e super frumosssss! stii doar ca modelele astea sunt preferatele mele si....sa ma mai laud cu ultimele achizitii proapete,proaspete,noroc cu flory ca mi-a spus unde sa merg sa iau fire alize,sincer,m-am imbolnavit in magazin,nu-mi mai venea sa ies de acolo ildi attached the following image(s):
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Si ale mele, dar ma enerveaza ca tre` sa stai tot cu ochii pe model.
Fetele va pup. |
|
| LilianaD wrote:Si ale mele, dar ma enerveaza ca tre` sa stai tot cu ochii pe model. Fetele va pup. asta da,asa e,orice mica neatentie te costa,adica,desfaci...dar iese frumos si in concluzie merita!pupici |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 594
| LilianaD wrote:Cam atat am facut si eu din spatele bluzitei, merge greu, zici ca scartaie croseta. foarte frumos model ti-ai ales.spor la lucru. |
|
| Liliana spor in continuare,superb modelul Referitor la croseta ,,,,ar trebui so tragi pe Ildi de limba ,,,,cica a dat comanda de crosete care lucreaza singure |
|
| victoria1 wrote:Liliana spor in continuare,superb modelul Referitor la croseta ,,,,ar trebui so tragi pe Ildi de limba ,,,,cica a dat comanda de crosete care lucreaza singure daaaaa,abia astept sa le primesc,dar nu sunt singura,mai sunt cel putin 2 fete de pe forum care le au.cica se lucreaza super bine cu ele,una e miridia si ii multumesc ptr link-uri unde se gasesc crosetele acestea si apoi mai e diana,s-a laudat ca le are si ea.oare pot spune ce crosete sunt? eu zic si apoi,fie ce-o fi.sunt crosetele addi swing,cu miner ergonomic,liliana sigur le cunoaste,caci se gasesc in germania situ,victoria,ca tot esti acolo,profita sati le iei daca nu le ai deja.eu nu mai aveam timp sa le comand de acolo,ca plecam,asa ca le-am comandat de la o firma din tara,doar ca de luni au pus pachetul si inca nimic.... le astept sa pot incepe lucrul cu firul gri degrade |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/22/2010 Mesaje: 228
| ailemac attached the following image(s):
|
|
| ailemac ......waw ce frumoasa e.parca e pasarea pheonix.deci perfecta de facut pentru cele fara chef(daca ne revine cheful ca la pasarea phonix?? |
|
| ailemac,e super bluzita! intr-o zi o sa trebuiasca sa-mi explici unde gasesti asa repede tot ce noi cautam... |
|
|