Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| endy wrote:Ildi sint frumoase firele si asteptam cu nerabdare sa ne postezi cind termini ce ti-ai propus Sa ai spor ! mersi,endy! eu sunt tot in datorie cu tine,asa ca hotareste-te cit mai repede.sa nu crezi ca am uitat! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Ildi esti o scumpa dar sti tu problema ! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/16/2011 Mesaje: 192
| Vai ce de modele...care mai de care Felicitari Ildi pt idee...se pare ca ai creat ceva "agitatie" pe aici Am si eu vreo 2 modele care-mi plac.Poate imi puteti da si mie ceva explicatii...scheme...pt unul din ele.Va pup.multa bafta katty attached the following image(s):
|
|
| katty wrote:Vai ce de modele...care mai de care Felicitari Ildi pt idee...se pare ca ai creat ceva "agitatie" pe aici Am si eu vreo 2 modele care-mi plac.Paote imi puteti da si mie ceva explicatii...scheme pt unul din ele.Va pup.multa bafta katty,draga,pe unde ai umblat? nu te mai vad de multpe aici,agitatie zici,asa-s eu,pe unde apar fac mereu valuri... imi place sa scot lumea din moleseala.interesant modelul nr 1si 2? |
|
| endy wrote:Ildi esti o scumpa dar sti tu problema ! din partea mea nu e nici o problema! iar am avut ceva necazuri,o sa-ti scriu pm zilele astea.tot vechea istorie |
|
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| sint aici pentru tine oricind |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/16/2011 Mesaje: 192
| Pe aici sunt v-am vizitat...dar in liniste Las ca e bine si sa fie cineva ca tine....sa faca valuri... Am atasat modelul la care as vrea ceva explicatii |
|
| endy wrote:sint aici pentru tine oricind stiu asta si de aceea iti multumesc! |
|
| katty wrote: Pe aici sunt v-am vizitat...dar in liniste Las ca e bine si sa fie cineva ca tine....sa faca valuri... Am atasat modelul la care as vrea ceva explicatii eu nu-l cunosc,am vazut ceva asemanator pe youtube dar te vei mira cite fete iti vor sari in ajutor,zici ca au radar ptr impasuri!!!!! |
|
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Modelul de baza este cel de sus. Alta schema nu am. mamibogdan attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 1340
| eu cred ca e acesta modelul. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=USWY0v5sHB4 http://forum.7p.ro/Caciulite-si-alte-lucrusoare-facute-de-mine-Dari-2.aspx?g=posts&t=12962&p=20
chiar ce dor ne e de lucrusoarele lui DARI. nu mai stie nimeni nimic de ea?
eu am inceput o jachetica, dar pentru fata. ILDI trebuie neaparat pentru mine sa lucrez? |
|
| http://blog.kp.ru/users/1888257/rubric/1643982/ |
|
| nu,dragutzo,insa fetita sa fie mai mare,nu chiar bebe! sa ai mult spor si sa ne arati si noua ce minunatie mesteresti! |
|
| SIGUR AM SA VA ARAT |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Spor la lucru fetelor....eu am cam lasat croseta |
|
|