|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 1345
| Nicoleta |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 594
| Ildi nu cred ca termin bluzita la termen .Mai am de facut manecile si partea de sus la spate(pe care o voi face maine), dar vineri si sambata nu pot lucra .plec la tara sa culeg via.Nu este nici o supare daca incheiati fara mine . |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Nicoleta C wrote:Ildi nu cred ca termin bluzita la termen .Mai am de facut manecile si partea de sus la spate(pe care o voi face maine), dar vineri si sambata nu pot lucra .plec la tara sa culeg via.Nu este nici o supare daca incheiati fara mine . nicoleta,daca vrei te asteptam.cite zile iti iau minecile? sa nu lucrezi cu stress mai 1 saptamina daca prelungim,e bine ptr tine? |

Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Ildi esti o scumpa ! esti asa de intelegatoare cu fetele . |

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Nicolete , Zaza , Alina , Claud , Carmen , Felicia , desi cu intarziere, va multumesc mult pentru aprecieri si pentru sentimentul de bucurie si prietenie, pe care il simt atunci cand va citesc postarile. |

| [quote=LilianaD]Sa fii convinsa ca sunt sincere.Toata admiratia si respectul meu.Si asta pentru toate fetele. |
| ca sa reuseasca si nicoleta sa termine bluzita ei,mai prelungim 1 saptamina,pina in 23 septembrie,apoi,la vot,va astept numeroase si codrutza,pe tine te astept la numarat voturi!sper ca ti-ai rezolvat problemele! endy,multi ptr tine! |

Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| Hai fetelor!!!!! va facem galerie si va asteptam!!! Ma bucur ca se poate prelungi un termen de concurs, eu intotdeauna am spus ca aceste concursuri nu sunt pentru viteza de lucru, ci pentru un obiect vestimentar cat mai reusit si mai original, sa fim mandre apoi de resusita noastra! |

Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
|
subscriu....
Nicoleta....sunt convinsa ca va iesi o frumusete.... Liliana....ce bine e cand simti caldura care vine, asa , neconditionat....nu?! |
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/11/2010 Mesaje: 160
| Multumim pentru prelungiri. Mai am o maneca si poate- poate ma lasa serviciul sa termin. oricum bravo, fetelor! si la mai multe concursuri! |
|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/31/2012 Mesaje: 107
| ildi, tu chiar esti un om bun; asa e cu concursurile astea; nu sunt maratoane de viteza....; foarte frumos din partea ta si a fetelor care gandesc la fel (si cu problemele, ce sa zic; cand apar...apar pe toate planurile; cu copiii bolnavi, cu banii, cu socri, ...cu sotul.., cu toata lumea; mai nou, am inceput si serviciul....unde n-are rost sa va zic ce atmosfera e scuze de off-topic) |
|
|

Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 1345
| Curaj Codruta si ,,inima usoara''. Subscriu la ce a spus Nicoleta.
,haideti fetelor. |
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| kmn wrote:Liliana....ce bine e cand simti caldura care vine, asa , neconditionat....nu?! Intotdeauna v-am simtit aproape si sper ca si eu la randul meu v-am fost alaturi, macar cu o incurajare. Deci un pic de galerie pentru fetele care inca mai lucreaza, nu strica.
|
|
|

| Multumesc frumos pentru amanare.Da ,intradevar iese frumos,Carmen ,dar speram sa mearga mai repede.Nu credeam ca am nevoie de prelungire a termenului, dar ma intelegeti voi si sper sa nu va suparati pe mine. |
|
|
| Nicoleta noi ati tinem pumnii si suntem nerabdatoare sa ati vedem bluza Nu cred ca fetele se supara sunt niste fete super dragute. |
|
|
|
|