concurs bluzita cu nasturi crosetata
Subiectul anterior · Subiectul urmator
felixthecat
Scris: Wednesday, September 12, 2012 1:55 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/19/2011
Nicoleta pupici
Nicoleta C
Scris: Wednesday, September 12, 2012 8:59 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/9/2011
Ildi nu cred ca termin bluzita la termen .Mai am de facut manecile si partea de sus la spate(pe care o voi face maine), dar vineri si sambata nu pot lucra .plec la tara sa culeg via.Nu este nici o supare daca incheiati fara mine .pupici pupici
ildi
Scris: Wednesday, September 12, 2012 9:21 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Nicoleta C wrote:
Ildi nu cred ca termin bluzita la termen .Mai am de facut manecile si partea de sus la spate(pe care o voi face maine), dar vineri si sambata nu pot lucra .plec la tara sa culeg via.Nu este nici o supare daca incheiati fara mine .pupici pupici

nicoleta,daca vrei te asteptam.cite zile iti iau minecile? sa nu lucrezi cu stress mai 1 saptamina daca prelungim,e bine ptr tine?
endy
Scris: Thursday, September 13, 2012 7:45 AM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2010
Ildi esti o scumpa ! esti asa de intelegatoare cu fetele .pupici
LilianaD
Scris: Thursday, September 13, 2012 11:28 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/22/2011
Nicolete pupici , Zaza pupici , Alina pupici , Claud pupici , Carmen pupici , Felicia pupici , desi cu intarziere, va multumesc mult pentru aprecieri si pentru sentimentul de bucurie si prietenie, pe care il simt atunci cand va citesc postarile. iloveyou iloveyou iloveyou
Nicoleta C
Scris: Thursday, September 13, 2012 9:16 PM
Nivel

[quote=LilianaD]Sa fii convinsa ca sunt sincere.Toata admiratia si respectul meu.Si asta pentru toate fetele.pupici pupici
ildi
Scris: Friday, September 14, 2012 12:11 AM

ca sa reuseasca si nicoleta sa termine bluzita ei,mai prelungim 1 saptamina,pina in 23 septembrie,apoi,la vot,va astept numeroase si codrutza,pe tine te astept la numarat voturi!sper ca ti-ai rezolvat problemele!
endy,multipupici pupici ptr tine!
carmenalina
Scris: Friday, September 14, 2012 7:19 AM
Nivel

Inregistrat: 12/3/2008
Hai fetelor!!!!!majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta va facem galerie si va asteptam!!!
Ma bucur ca se poate prelungi un termen de concurs, eu intotdeauna am spus ca aceste concursuri nu sunt pentru viteza de lucru, ci pentru un obiect vestimentar cat mai reusit si mai original, sa fim mandre apoi de resusita noastra!computerlove computerlove computerlove computerlove
kmn
Scris: Friday, September 14, 2012 9:44 AM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2010
carmenalina wrote:
Hai fetelor!!!!!majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta va facem galerie si va asteptam!!!
Ma bucur ca se poate prelungi un termen de concurs, eu intotdeauna am spus ca aceste concursuri nu sunt pentru viteza de lucru, ci pentru un obiect vestimentar cat mai reusit si mai original, sa fim mandre apoi de resusita noastra!computerlove computerlove computerlove computerlove

subscriu....

Nicoleta....sunt convinsa ca va iesi o frumusete....
Liliana....ce bine e cand simti caldura care vine, asa , neconditionat....nu?!pupici
laura31
Scris: Saturday, September 15, 2012 8:38 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/11/2010
Multumim pentru prelungiri. Mai am o maneca si poate- poate ma lasa serviciul sa termin. oricum bravo, fetelor! si la mai multe concursuri!
codrutasim
Scris: Saturday, September 15, 2012 2:19 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 5/31/2012
ildi, tu chiar esti un om bun; asa e cu concursurile astea; nu sunt maratoane de viteza....; foarte frumos din partea ta si a fetelor care gandesc la fel campfire coeur
(si cu problemele, ce sa zic; cand apar...apar pe toate planurile; cu copiii bolnavi, cu banii, cu socri, ...cu sotul.., cu toata lumea; mai nou, am inceput si serviciul....unde n-are rost sa va zic ce atmosfera etunete
scuze de off-topic)
felixthecat
Scris: Saturday, September 15, 2012 2:38 PM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2011
Curaj Codruta si ,,inima usoara''.
Subscriu la ce a spus Nicoleta.
majoreta majoreta majoreta ,haideti fetelor.
LilianaD
Scris: Saturday, September 15, 2012 2:42 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/22/2011
kmn wrote:

Liliana....ce bine e cand simti caldura care vine, asa , neconditionat....nu?!pupici

Intotdeauna v-am simtit aproape si sper ca si eu la randul meu v-am fost alaturi, macar cu o incurajare.computerlove
Deci un pic de galerie pentru fetele care inca mai lucreaza, nu strica.
majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
Nicoleta C
Scris: Monday, September 17, 2012 7:41 PM
Nivel

Multumesc frumos pentru amanare.Da ,intradevar iese frumos,Carmen ,dar speram sa mearga mai repede.Nu credeam ca am nevoie de prelungire a termenului, dar ma intelegeti voi si sper sa nu va suparati pe mine.
victoria1
Scris: Monday, September 17, 2012 8:59 PM

Nicoleta noi ati tinem pumnii si suntem nerabdatoare sa ati vedem bluzatopai
Nu cred ca fetele se suparacomputerlove sunt niste fete super dragute.iloveyou
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.