|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/31/2012 Mesaje: 107
| diseara o sa pun si eu poza finala; nu am mai intrat pe aici pt ca am avut si probleme si treburi de rezolvat; va pup |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/15/2011 Mesaje: 1026
| LilianaD wrote:Scuze, am terminat bluza demult, am bagat-o in dulap si.....am uitat de concurs.... Ma duc sa fac poze si revin. Gata...asta e.... SUPERBA |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| codrutasim wrote:diseara o sa pun si eu poza finala; nu am mai intrat pe aici pt ca am avut si probleme si treburi de rezolvat; va pup sper ca esti bine,codruta! te astept la numarat voturi,stii doar ce echipa facem noi doua! nicoleta,vroiam sa te intreb daca vei reusi sa te incadrezi in timp sau ai nevoie de o prelungire si cam cit? |
|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/31/2012 Mesaje: 107
| da ildi si mie mi-e dor de numarat voturi cu tine; deocamdata trec printr-o perioada mai grea, dar ies eu la liman; poza cu bluzita mea; de fapt e jacheta; nu va suparati ca n-am facut poza cu ea pe mine, dar nu-mi sta mintea acum la asta; bafta fetelor care au lucrat bluzite pt concurs codrutasim attached the following image(s):

|
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Ana , Dana , Victoria , Georgy , Delfin , va multumesc tuturor pentru aprecieri. Codruta ,frumoasa jachetica, s-o porti cu mare placere. |
|
|
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Codruta, ce faina e jacheta. S-o porti sanatoasa |
|
|
| codrutasim wrote:da ildi  si mie mi-e dor de numarat voturi cu tine; deocamdata trec printr-o perioada mai grea, dar ies eu la liman; poza cu bluzita mea; de fapt e jacheta; nu va suparati ca n-am facut poza cu ea pe mine, dar nu-mi sta mintea acum la asta; bafta fetelor care au lucrat bluzite pt concurs Codruta,iti doresc numai bine si sa-ti rezolvi problemele cit mai repede .si eu am o perioada nasoala,sper sa treaca bine.acusi numaram voturile sa vedem cind termina si nicoleta,mai e putin oricum. A iesit frumoasa jacheta! |
|
|

| Fetelor am scos bluzita la plimbare aseara , la fantana arteziana din centrul Devei, alaturi de finuta mea. LilianaD attached the following image(s):

|
|
|
| LilianaD wrote:Fetelor am scos bluzita la plimbare aseara  , la fantana arteziana din centrul Devei, alaturi de finuta mea. liliana,iti sta de minune bluza,iar tu si finuta sunteti niste scumpe si frumoase foc! banuiam ca esti inca acasa,daca nu aveai bluza cu tine,te-as fi asteptat oricum ptr poza finala! |
|
|

| Multumesc Ildi , o sa fiu in Ro, pana prin octombrie, sunt prinsa cu lucrarile la casa,asa ca mai am de stat un pic. |
|
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/25/2011 Mesaje: 747
| Liliana foarte frumoasa bluzita si-ti sta minunat
Codruta sa porti jacheta cu placere, e foarte frumoasa |
|
|

| Marilum Intentionez sa mai imi fac genul asta de jachetele, numai sa stau mai bine cu timpul. |
|
|

Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| Liliana ....ce super iti vine bluzica si ce frumoasa esti!!!!...de finuta, ce sa mai zic?!...la cat de dulcica e!!!....sa iti traiasca iar tie iti doresc mult spor in toate!!! |
|
|

| Multumesc Carmen. |
|
|
| Lili sa o porti sanatoasa si spor la cat mai multe.Arata foarte bine bluza,finuta e o bombonica si nu vreau sa ma repet dar arati minunat.sedere cat mai placuta linga cei dragi si spor in toate. |
|
|
|
|