|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Ailemac superba bluzita offfffffff Ildi ,,,,unde sa le gasesc eu ca nustiu magajineleam cutreerat si molul de ma dureau picioarele nu am vazut pina acum nici macar un fir poate sau ascuns de mine ,,,,,las ca vin eu acasa cat de curand |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/18/2012 Mesaje: 153
| Victoria1 ai schema de la boleroul de pe avatar? E superb!
LilianaD, spor la treaba, iese tare fain!
|
| Alina ami pare rau dar nu am schema |
Inregistrat: 9/22/2010 Mesaje: 228
| http://spicami.ru/archives/19392 ailemac attached the following image(s):
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| foarte frumos imi place mult! |
| victoria1 wrote:Ailemac superba bluzita offfffffff Ildi ,,,,unde sa le gasesc eu ca nustiu magajinele am cutreerat si molul de ma dureau picioarele nu am vazut pina acum nici macar un fir poate sau ascuns de mine ,,,,,las ca vin eu acasa cat de curand cumpara de pe net |
| Nu mai cumpar nimic de pe net Fetele cum stati cu lucrul?ce modele ati ales? |
|
Inregistrat: 4/18/2012 Mesaje: 153
| Ailemac, mersic, esti o scumpa.
Eu inca nu m-am hotarat |
|
| victoria1 wrote:Nu mai cumpar nimic de pe net Fetele cum stati cu lucrul?ce modele ati ales? eu am primit crosetele azi,le-am comandat de pe net aici in tara.iti trimit adresa de pe net a magazinului din germania daca vrei,da-mi pm daca te intereseaza.iata crosetele mele si ce am inceput sa lucrez cu cea de 2,5.daca tot lucreaza singura,nu? e prima bluza postata de anamaria,la pag 3.sper sa iasa bine... ca nu prea am chef de lucru,julia ieri toata ziua in apa pe strand si azi e cu febra... ildi attached the following image(s):
|
|
| Sanatate multa Juliei. Ildi mami sa stapnesti cu placere crosetele. |
|
| multumesc mult de tot,miha! julia o sa-si revina cred pina maine,faza e ca azi vroia sa se intoarca pe strand |
|
| Daca era la mare, ii trecea imediat datorita apei marine. |
|
| si cum ti se par crosetele??? |
|
| bune,am lucrat putin ieri,dar sunt multumita! o sa-mi iau si celelalte marimi mai incolo. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Ildi, cat te-au costat crosetele???? |
|
|