|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/22/2010 Mesaje: 120
| intrebare...
lungimea conteaza? ca eu vreau de foarte mult timp sa fac o jacheta de acest gen dar trei sferturi, pana la jumatatea pulpei... se accepta? idunn attached the following image(s):

|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/1/2011 Mesaje: 805
| Frumoasa tema. Spor fetelor si inspiratie. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| te-ai gandit si la mine,ai????? da de unde ai stiut ildi draga ca eu am nunate de albastru pe care vreau sa le folosesc???? vin si eu la concurs...ca vad ca e pedioada lunga si m-as putea incadra sa termin si ce am in lucru acuma....acuma trebuie sa ma hotarasc asupra modelului!!! |
|
| ailemac wrote:cu placere pm-ul l-am citit tarziu, oricum in perioada asta nu as reusi sa ne intalnim poate cu alta ocazie
imi pare rau,va fi ptr data viitoare! |
|
| da,idunn,e bine,insa vei avea mult de lucru si ideea era bluzita,cum vrei tu,eu ti-o accept. diana,ai vazut ce intuitie am. |
|
| |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Imi place tema! Cred ca o sa particip si eu! |
|
Inregistrat: 3/11/2012 Mesaje: 152
| Si mie imi place tema,as face si eu o bluza,dar nu ma pricep nici eu la scazut,facut maneci...astept sa vad ce vor incepe fetele...poate invat si eu si particip si eu la concurs. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| Ildi....e frumoasa tema, ma gandeam ca eu tocmai am terminat o bluzita cu nasturi in fata dar cine stie....poate imi face alt model cu ochiul |
|
| miculaiciuc wrote:Si mie imi place tema,as face si eu o bluza,dar nu ma pricep nici eu la scazut,facut maneci...astept sa vad ce vor incepe fetele...poate invat si eu si particip si eu la concurs. cum spuneam si marinelei, o poti face cu mineca cazuta,daca nu e prea larga in talie iti vine bine,mergi tot drept si cu minecile la fel.o sa-ti postez o idee dupa-amiaza. carmen,sa stii ca m-am gandit la bluzita ta,macar ii potiface fetitei,e destul de mare?ce zici? madanuta si toate doritoarele,va astept cu drag! |
|
Inregistrat: 3/11/2012 Mesaje: 152
| Ok,multumumesc! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| ailemac |
|
| miculaiciuc wrote:Ok,multumumesc! deci,iata niste idei,la nr 1 vezi mergi tot drept si mineca la fel,vine undreptunghi.la 2 se scade putin,la 3 si 4 faci totul dintr-o bucata,insa daca firul nu e moale te poate deanja la subrat unde o sa se adune un pic.nu 5 e un model de inspiratie. ildi attached the following image(s):

|
|
| Cica nu ma bag la bluze dar de dimineata nu fac altceva decat sa ma holbez la modele. .Hmmmm tentatia e mare. |
|
| MMarinella wrote:Cica nu ma bag la bluze dar de dimineata nu fac altceva decat sa ma holbez la modele.  .Hmmmm tentatia e mare. hai,marinela,fa-ti curaj! sigur vor mai posta modele anamaria si ligia 27 are modele multe.sigur mai sunt si alte fete care ne pot ajuta cu idei,stiu ca e greu cu 2 copilasi,dar termenul limita nu e batut in cuie iar tu lucrezi foarte frumos si ingrijit,ar fi pacat sa nu faci ceva! |
|
|