Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Saptamana aceasta unul dintre concursurile pentru bebelusi este "BEBELUSI DORMIND !".
Concursul este lansat de Solomon Gabriela.
Fiecare mamica isi va inscrie puiutul in concurs cu 1 singura fotografie, in care puiutul ei sa aiba cel mai frumos somn din lume, sa fie departe in lumea viselor.
Inscrierile se vor putea face pana vineri, 5 mai 2006, ora 00:00, urmand ca votarea sa se faca in perioada 6-7.05.2006.
Votarea se va efectua astfel: - fiecare membru are voie sa voteze o singura data si sa aleaga un singur castigator - in functie de numarul de voturi liber exprimate, vom desemna castigatorul concursului "Bebelusi dormind!"
Mamici, asteptam sa va vedem puiutii dormind ! Succes tuturor participantilor !
PS> Pentru votare vom folosi acelasi subiect, nu vom mai deschide subiect nou, pentru a evita dublarea pozelor |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Pana cand gasim si noi o poza ... dormind, am zis sa va deschidem apetitul pentru concurs! cute_babies_of_mine attached the following image(s):
|
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Super frumosi !
Hai sa ii vedem pe ai nostri acum ! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| vom fi noi primii de data asta...dar mi-a fost asa de greu sa aleg...avem vreo 20-30 de poze cu tot felul de pozitii si locuri...
fdianamaria attached the following image(s):
|
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| este cazul sa venim si noi, caci am lipsit nemotivat de la celelalte concursuri, deci:
Catinca, care are 5 anisori si e printesa parintilor ei si Tudor ,care miercuri implineste 1 an si 2 luni, el e smecherul familiei. Si, ca sa vedeti ce mult se iubesc ei, poate n-o fi cu suparare daca pun una cu ei doi. Alina attached the following image(s):
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Venim si noi cu o poza...Alex dormea in masina, in drum spre Gradina Zoologica!
leut attached the following image(s):
|
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Sara dormind in patut,initial isi tinea minuta pe ochisori,dar pina am apucat sa-i fac poza,ii alunecase si o tinea pe nas Miri attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| participam cu o poza cand era tare mic miraa attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Si noi, dormind (am rectificat postul ca, citind mai bine, vazui ca numa' o singura pozica ete voie ):
stele_pe_cer attached the following image(s):
|
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Venim si noi...
|
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Kiki wrote:Venim si noi...
Davidutz, te asteptam somnorici ! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| gata, am venit... asa dormim in masina...de fapt dormeam, ca eram mai mititei...
Kiki attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Ooof, ne este tare greu sa alegem doar una ca aveam mai multe, dar asta e mai recenta...Aveam musafiri si am tinut neaparat sa stau si eu cu ei ca tare imi place cand e multa lume pe langa mine sa ma bage in seama si sa ma hlizesc la toti.Dar...somnul m-a invins si am adormit in fundulet la mami in brate! misha attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Aici ne incadram si noi ca la somn suntem primii mihaela75 attached the following image(s):
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/24/2006 Mesaje: 830
| si noi si noi intram somnorici Deziree attached the following image(s):
|
|
|