Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/8/2010 Mesaje: 757
| superba tema de concurs, carmen si eu m-as baga, ca am de facut niste cadouri, si idei sunt destule |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/5/2013 Mesaje: 124
| Superba tema, ma mananca degetele.....abia astept sa ma iau de ceva.....niste maini in plus gasim pe undeva ?Ce bine ar fi sa fii miriapod si sa ai ca pasiune lucrul de mana As croseta, broda, trage la masina si toate in acelasi timp........ |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| fetelor ...ce ma bucur ca va place.....va astept cu drag....
|
|

| fetelor....a inceput cineva pe aici? |
|

| eu am inceput... inca nu e gata, mai am ceva de facut... florymarry attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 1340
| ce tare tema. .sa va arat ce am lucrat eu de vreo 2 saptamani. ligia27 attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Flory , o schema nu ai ? |
|

Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| Pun si eu ceva pentru inspiratie...mie mi-au placut la nebunie,cred ca le voi face si eu candva,dar acum nu am timp. Eu va tin galerie... andrushka attached the following image(s):

|
|

| ba da, endy, am lucrat snurul dupa schema de mai jos, prima schema din stanga florymarry attached the following image(s):

|
|

| flory....spor sa fie repede gata... ligia...ce dragutele sunt!!! andruska....multumim de ispirtaie, mai e timp destul...poate reusesti ceva !!!!
fetele |
|

| Eu caut inele sa le imbrac.Am mai facut odata demult centuri din inele.Merg imbracate, inele de perdea,cercuri de lemn, garnituri de butelii,etc Ideea este ca sunt foarte uniforme si nu se deformeaza.Deocamdata am terminat un fular-esarfa pentru doamna invatatoare.Sa vad de ce ma iau. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/2/2010 Mesaje: 296
| Mi-am facut ceva simplut , curelusa/cordon de1 Martie timea attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Pentru inspiratie. zaza_ attached the following image(s):

|
|

| timea....chiar daca e simpluta e draguta, imi place si culoarea...
zaza multumesc pentru pozele de inspiratie!!!
haideti fetelor!! |
|

| Eu pana acum le-am facut doar pe astea, colierul verde si cordonul albastru,si sper sa mai fac vreo cateva pentru ca am idei destule dar.... am inceput serviciul si nu prea mai am timp.Deci sa va prezint ce am facut:primul, un set de doua coliere sau margele sau ce or fi ele, lant crosetat simplu pe care am bagat in timpul lucrului margele de lemn din cutia fetitei mele.Unul este mai deschis si celalalt mai inchis la culoare.Cel cu patrate se poate numi si colier alfabet pentru ca are literele alfabetului in ordine si e excelent pentru ca suntem clasa intai.Vin foarte bine impreuna pe o bluza verde sau neagra.Purtat,primit complimente,ma declar multumita.

Al doilea accesoriu se vrea a fi un cordon care parca imi place si nu prea.Mai am de atasat cateva flori si sa vad ce ii mai fac.

|
|
|