|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| fetelor ...sa nu ma dati disparuta.... am pregatit cadourile voastre, asteapta cuminti in cutii dar nu am ajuns nici azi la posta asa cum imi propusesem....sper sa pot face asta joi, desi imi doream sa le primiti inainte de sarbatori cred ca le veti primi dupa....
nu stiu daca va vor placea dar eu le-am pregatit cu mare drag... SARBATORI FERICITE !!!tuturor... |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Ieri am primit coletul cu premiul de la kmn,a fost o surpriza minunata,mai ales ca nu stiam despre ce e vorba ,de unde,ce,nu am comandat nimic,...pana l-am desfacut!Evrika! Am sa fac si poze mai tarziu sa va arat ce minuni am primit.Multumesc,kmn!!! |
| ma bucur ca a ajuns cu bine... aveam mari emotii...nu stiam daca vor placea....
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| kmn wrote:ma bucur ca a ajuns cu bine... aveam mari emotii...nu stiam daca vor placea....
abia astept sa-mi fac ceva din ele |
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Multumesc KMN, am primit si eu pachetul astazi.Sunt ff frumoase toate,iar andrele din astea smechere nu aveam.Le-am facut si poza,sa vada si fetele ce frumuseti am primit. alimami attached the following image(s):
|
| cu placere...ma bucur ca iti plac |
| d@n@...ai primit cadoul ? |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/5/2013 Mesaje: 124
| Multumesc mult Carmen,azi am primit si eu cadoul. Culorile sunt fenomenale, materialele la fel iar andrele..... fara cuvinte, nu am avut niciodata aceasta marime. Multumesc inca o data. |
| cu multa placere...nu stiam daca l-ai primit sau nu ...le-am trimis pe toate odata... |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/20/2010 Mesaje: 287
| KMN a fost foarte generoasa,felicitari!!!
|
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/22/2013 Mesaje: 195
| felicitari pentru generozitatea ta kmn |
|
|