Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| cristinapatrascu66 wrote: cristina poate te ajuta asta Ruth attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| multumesc ruth |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/30/2009 Mesaje: 585
| Uitati ce am inceput... |
|

Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| cu placere cristina sweety eu nu vad nimic ps: cristina am uitat sa intreb daca ti-a fost de folos |
|

Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 1345
| Cristina,am gasit si eu azi modelul dar Ruth a fost mai rapida. Ruth si din partea mea. |
|
Inregistrat: 6/15/2011 Mesaje: 1026
| ma gandesc ca poate mai vreti ....
http://www.liveinternet.ru/users/skvo_li/post261426349/ nu stiu daca aceasta fusta a mai fost pusa , daca da imi cer scuze http://www.liveinternet.ru/users/fleure_de_paris/post265965789/ |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/30/2009 Mesaje: 585
| Revin dimineata nu-mi mergea telefonul asa ca acum am facut cu aparatul foto... deci uitati ce am lucrat pina acum sweety attached the following image(s):

|
|

| Delfin Sweety spor in continuare. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/22/2013 Mesaje: 195
| ce-mi place atmosfera de concurs am inceput si eu ceva sa vedem ce-o iesi...daca-o iesi ceva |
|

| Ruth wrote:cu placere cristina sweety eu nu vad nimic ps: cristina am uitat sa intreb daca ti-a fost de folos bineinteles ca mi-au fost de folos tot asa gandeam si eu dar nu eram sigura si am zis ca e mai bine sa intreb cand o sa inceapa sa se cunoasca modelul am sa fac si poze |
|

| sweety wrote:Revin  dimineata nu-mi mergea telefonul  asa ca acum am facut cu aparatul foto... deci uitati ce am lucrat pina acum imi place cum ai inceput ,dar as vrea sa si termini
delfin ne inebunesti cu modelele tale :00101 |
|
| Ma fetelor ceva trebuie sa fac si eu ,dar lasati ca sunt bune modelele ne amintim de ele la concursurile viitoare.Hai zi-mi si mie ce sa fac ?sa ma apuc de fusta sau mai stau sa vad cum iti iese tie ,eu ma bazez pe ajutorul tau ca altfel..... nu ma pricep.Dar uite am hotarat ,caut fir si pun o poza cu firul si andreaua si apoi vorbim ce fusta sa fac.Ce zici e bine? am ma gasit ceva si imi place si acesta: http://www.liveinternet.ru/users/fleure_de_paris/post278518444/ |
|

| delfin imi place si pulovarul ,dar cand sa le facem pe toate? ca sunt toate foarte frumoase sa va arat ce an lucrat pana acum la fusta cristinapatrascu66 attached the following image(s):

|
|
| Cristina este super ,hai ca ma apuc si eu ,dar ce zici daca am fir Bella care si lucreaza cu 3 sau 4 ,iese groasa?Cred ca ar fi buna de toamna ,ce zici,ma ajuti?Pun maine si fac betelia si apoi fac o poza ,sa incep cu anfrea de 4 betelia? A.... referitor la pulovar sau la alte modele nu este o problema vine iarna si avem timp sa lucram. |
|

| Cristina,iese super;de abia astept sa o vad terminata.De cate ori ai repetat modelul? Delfin,nu stiu daca are sa iasa bine cu fir mai gros.Poate gasesti ceva mai subtire. Spor fetelor in continuare. |
|
|