|
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/11/2013 Mesaje: 11
| fusta sau rochie ar fi super. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/15/2011 Mesaje: 1026
| Apropos de fusta ,s-a lucrat tot la un concurs, o fusta in romburi care din cate stiu eu a prins bine , ce ziceti daca am lucra din nou aceasta fusta , ma refer la concurs ,un nou concurs cu acxeasta tema si lucram cele care nu au lucrat atunci ,iar celelalte fete ne dau sfaturi. Stiu ca s-au lucrat fuste si la marimi mai mari.Cu atat mai mult cu cat vine toamna si ne va fi de folos(zic si eu , nu ma luati in seama) |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Mi-ar place vesta tricotata,ceva elegant si calduros |
|
Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Spor la crosetat !!! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/22/2013 Mesaje: 195
| delfin wrote:Apropos de fusta ,s-a lucrat tot la un concurs, o fusta in romburi care din cate stiu eu a prins bine , ce ziceti daca am lucra din nou aceasta fusta , ma refer la concurs ,un nou concurs cu acxeasta tema si lucram cele care nu au lucrat atunci ,iar celelalte fete ne dau sfaturi. Stiu ca s-au lucrat fuste si la marimi mai mari.Cu atat mai mult cu cat vine toamna si ne va fi de folos(zic si eu , nu ma luati in seama) sunt deacord cu tine...sustin ideea ta |
|
| teea09 wrote:Spor la crosetat !!! parca suntem la tricotate aici ,sau gresesc eu? Ingeras si vesta este frumoasa si necesara ,dar sa fie un model frumos frumos care sa poate fi folosit la munca. Pana la urma este bine orice ,atata vreme cat lucram din drag ,cu drag. |
|
Inregistrat: 10/3/2012 Mesaje: 77
| Fetelor dragelor am fost plecata la munte, la mare si din acest motiv nu am inceput un nou concurs. stati sa studiez propunerile voastre si ii dam drumul de maine. |
|
| bine ai revenit |
|
| |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| |
|
Inregistrat: 10/3/2012 Mesaje: 77
| Pai din cate am vazut eu ati vrea sa lucrati ceva de vara, top, rochita sau fusta, chiar si pentru grasute (si eu intru in categoria asta). Daca sunteti de acord asa ramane. Si ca termen cat vreti? O luna sau o luna jumate? Dupa asta trece vara si nu le mai putem purta. |
|
| silvia_serban wrote:Pai din cate am vazut eu ati vrea sa lucrati ceva de vara, top, rochita sau fusta, chiar si pentru grasute (si eu intru in categoria asta). Daca sunteti de acord asa ramane. Si ca termen cat vreti? O luna sau o luna jumate? Dupa asta trece vara si nu le mai putem purta. eu cred ca e ok...parerea mea |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/30/2009 Mesaje: 585
| Oricare ar fi tema concursului eu sper k ma bag... |
|
|