Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/20/2011 Mesaje: 182
| Dana este superb |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| ingerash spor si tie cavad ca ai mult de munca in functie de floricelele facute.fata ta e o adevarata modela. crisa35 |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| serarg felicitari pt concurs e o adevarata provocare ral, victoria,ingeras |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/25/2011 Mesaje: 747
| Victoria frumoasa tare gentuta!
Dana iese foarte bine, abia astept s-o vad gata!
Ingerash, Madalina deja stie sa pozeze Abia astept sa vad ce mesteresti tu acolo ca florile sunt foarte frumoase |
|

Inregistrat: 1/13/2011 Mesaje: 1459
| Superb Dana!!!spor in continuare!! |
|

Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| ingeras,nici nu ma asteptam la mai putin din partea ta....pupici madalinei! dana,de ce nu l-ai plimba prin republica dominicana,in hawai merge toata lumea! ruth,marilum,gradina de primavara nu are porti,e deschisa tuturor! |
|
| Ingeras foarte frumase sunt floricelele asteptam sa vedem si finalul Dana iese foarte frumos spor in continuare. Fetelot de ce credeti ca numai in hawai sau in republica domenicana doamnele ar trebui sa poarte asa niste frumuseti?Cu ce suntem noi mai prejos? |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| sa aveti spor fetelor |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Victoria, e foarte furmoasa geanta! Dana, imi place ce vad pana acum, cu siguranta va iesi ceva frumos! Ingeash, cate ate de ascuns!!! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| serarg pupici victoria1 o sa fie surpriza nu zic nimic nimic Ana multumesc Marilum,da draga de ea daca nu ii fac poze o zi,doua ma intreaba ea ii place sa pozeze.Multumesc Ruth dana78,multa munca dar si cand e gata multumesc
madanuta wrote:Ingeash, cate ate de ascuns!!!
ooo daaaa multe multe dar de dragul floricelelor rabd ingerash attached the following image(s):

|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ce atmosfera de Primavara aici ! Sa vad cum sa-mi pun si eu in practica ideile .! |
|
| Ingeras ce mult ai floricelit!!!!!!!!!!!!!!!! frumose toate |
|
| marilum si eu debea astept so termin ca tare imi place. dianna multumesc serarg cu cite locuri minunate sunt in lumea asta...........e greu sa alegi.dar eu is sincera acum locuiesc intrun loc foarte frumos. victoria1 il purtam si acasa noastra dar parca un pas las face si pe acolo madanuta multumesc ingerash debea astept surpriza ta. oana hai cu gasca ca acu ai pt cine altcineva face flori daca nu am inteles eu gresit. ana multumim da tu nu te bagi?
|
|

Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| ce culoare pe aici... ce atmosfera calda....imi placeeeeeeeee sa aveti spor fetelor |
|
| fetele acu e musai sa vina primavara(acum ninge la noi ) dana e super.mult spor in continuare. ingerash si tie la fel hai fetele |
|
|
|