Concurs--Primavara crosetata!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
serarg
Scris: Thursday, April 12, 2012 8:06 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/10/2010
hai oana!mi-as fi dorit sa trimit mai multe si pentru mai multe persoane!dar cine stie,ma simt vinovata fata de tine ,ingeras si dana,dar recuperez eu,daca ar fi dupa mine as trimite tuturor participantelor
mirela ,am emotii ,astept sa-mi spui daca lenjeria este buna,georgy vad ca a probat-o,am uitat sa intreb ce perne aveti,sufar de personalitate dubla,uneori sunt "roza"
georgyana
Scris: Thursday, April 12, 2012 8:53 PM
Nivel

Inregistrat: 12/9/2009
Carmen la baieti sa potrivit de minune pt ca la ei chiar lungi am pernele ..dar nu trebuie sa iti faci tu probleme din cauza asta ...pt ca ai facut destul de multe eu una apreciez cel mai mult ca lenjeria este facuta de manutele tale si am probat-o sa se vada cat de superba esteiloveyou pup Rares multumim de bomboane...si va dorim un Paste fericitcomputerlove
kmn
Scris: Thursday, April 12, 2012 9:16 PM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2010
carmen...ce premii frumoase....newclap
sa le stapaniti sanatoase, fetelor!!!
mirela74chris
Scris: Thursday, April 12, 2012 10:11 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
serarg wrote:
hai oana!mi-as fi dorit sa trimit mai multe si pentru mai multe persoane!dar cine stie,ma simt vinovata fata de tine ,ingeras si dana,dar recuperez eu,daca ar fi dupa mine as trimite tuturor participantelor
mirela ,am emotii ,astept sa-mi spui daca lenjeria este buna,georgy vad ca a probat-o,am uitat sa intreb ce perne aveti,sufar de personalitate dubla,uneori sunt "roza"

Scuze ca nu am scris mai multe detaliisorry .Mi s-a stricat tastatura,scriu greu la cea vizualabanghead banghead banghead .Maine iau alta.E perfecta lenjeria si,in plus,se asorteaza perfect la dormitorul meudancePun poze maine,dupa ce iau alta tastatura.computerlove pupici
dana78
Scris: Friday, April 13, 2012 8:50 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
carmen sorry sorry e juma de ora ca ma gindesc ce sa scriu ca sa nu para altceva.nu ai de ce sa te simti de vina fata de nimeni.sa partecipat pt placere si nu pt premii.faptul ca mie imi place alizeul se stie.ras dar sper ca nu e vina measorry1 ca te simti de vina.cel putin pt ceea ce am scris.jur ca nu a fost intentia mea.sorry sorry
serarg
Scris: Friday, April 13, 2012 9:48 AM
Nivel

Inregistrat: 9/10/2010
ohhh,dana!doamne fereste,asa am gandit cand s-a terminat concursul si singurul motiv care m-a impiedicat a fost timpul,in perioada asta am mult si la serviciu si acasa de lucru!se stie ca sunt bolnava dupa ate si croseta si as vrea sa pot face in fiecare zi un cadou,ne place ,atat mie ,cat si lui rares,cand le impachetam m-a intrebat unde le trimit,daca sunt copii,etc,drept care a zis:mami,cadou fara bomboane ,chiar nu se poate!
cat despre concurs si eu as participa la toate,din placere,dar de obicei am de lucru si s*-a intamplat sa spun ca particip si sa nu am timp,asa ca....
sunt fericita ca au placut,imi faceam griji,fiindca eu iubesc orice fir de ata si stiind ca si fetele au ,nu prea stiam ce sa trimit sa le incante
deci spor la toate si sa aveti un Paste linistit si plin de bucurii!
dana78
Scris: Friday, April 13, 2012 1:10 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
mam linistit carmen.cadourile au fost super mai ales pt bombonele.scumpul de rares.pupici ca e un dulcic.si tu esti o mare doamna.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.