Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| oanamaria wrote:Andruska ai combinat tricot-croset?
Da Oana,ca m-am chinuit tare la patrate si n-am mai avut curaj sa merg si in sus cu croset. |
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| Andrushka ce fain iasa,imi place tare mult,,,spor la treaba |
|

|
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Andruska e minunata frustitza ! Deabia astept s-o termini! |
|

| Am hotarat prelungirea concursului inca o saptamana,poate totusi se mai alatura cineva ,,, Andrushka,mult spor |
|

| OFFFFFF,pe aici bate vantul,,,,nu e nimeni |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/11/2010 Mesaje: 160
| e foarte frumoasa! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/22/2010 Mesaje: 327
| Tot rasfoind internetul, am gasit schema de la o fusta postata de Motanel la acest topic, poate intereseaza pe cineva duchess292004 attached the following image(s):

|
|

| Am reusit sa termin fusta! Pun pozele,o sa fiu cea mai tare din parcarea goala... ,dar am zis ca totusi trebuie sa se incheie concursul acesta intr-un fel...
Gabyta ,ne premiem una pe alta si uite asa merge concursul mai departe. andrushka attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 10/22/2010 Mesaje: 327
| Faina, Andrushka! Felicitari! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Wow superba draga mea !Felicitari ! Tu esti castigatoarea ! Imi place cum ai gandit si ai salvat concursul. Acum am o propunere -sa se faca o pauza de cateva saptamani ca toata lumea e in vacanta de ex pana pe 1 sept si atunci sa se propuna o noua tema ,sau sa se propuna tema de acum dar sa se dea un termen mai lung (dar asa devine plictisitor). Astept sa vad ce decizie luati. |
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| andrushka e SUPERBA! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/4/2011 Mesaje: 554
| Andrushka,felicitari ,s-o porti cu placere,e foarte frumoasa. |
|

Inregistrat: 3/19/2011 Mesaje: 307
| andrushka wrote:Am reusit sa termin fusta! Pun pozele,o sa fiu cea mai tare din parcarea goala...  ,dar am zis ca totusi trebuie sa se incheie concursul acesta intr-un fel... Gabyta ,ne premiem una pe alta si uite asa merge concursul mai departe.
Andrushka foarte frumoasa sa o porti sanatoasa felicitari |
|

Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Andrushka felicitari pentru fusta ,e foarte frumoasa,dar te felicit si pentru faptul ca ai terminat-o la termen,sunt convinsa ca a necesitat un pic de efort. In privinta concursului(si nu numai la acesta,cred ca si la cele de crosetat),la fel gandesc si eu ,ca Oana.E nevoie de o pauza,pana se mai aduna lumea din concedii,si au fetele chef de un nou concurs. In privinta termenului mai lung nu stiu ce sa zic,daca nu sunt participante degeaba e termenul lung,eventual se poate prelungi daca sunt fete care au lucrul inceput si nu reusesc sa se incadreze. Acum decizia va apartine. Felicitari inca o data si s-o porti cu placere. |
|
|