Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Multumesc frumos.Cand lucrez pentru Stefan am un spor .. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/16/2010 Mesaje: 310
| poate va uitati aici pentru mai multa inspiratie.. http://www.p-tites-croix-et-jeux-d-aiguilles.com/5-categorie-10908099.html Spor! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 1/7/2011 Mesaje: 42
| SUPER TEMA CORI !DACA O SA AM TIMP O SA FAC SI EU CEVA.SPOR LA LUCRU SI CAT MAI MULTE LUCRUSOARE FRUMOASE! |
|

Inregistrat: 10/16/2010 Mesaje: 485
| denisa multumesc si te astept in concurs |
|

| Eu incet-incet am facut jumatate din schema . Momentan nu am baterii la aparatul foto ca sa pun poze ,dar sper sa reusesc zilele astea. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Oana sa ai mult spor! la tine indata e gata |
|

| oana bravo, ce rapida esti. asteptam poze |
|

Inregistrat: 1/2/2011 Mesaje: 269
| hop si eu, felicitari ptr concurs, am aflat mai tarziu de el ptr ca noi suntem la faza cu cresterea dintilor si suntem chiauni de somn . nu stiu daca mai pot participa , dar incercarea moarte nu are. dupa ce se trezeste modelul il punem la pozat si va mai aratam vreo 2 tinute. iozefina attached the following image(s):

|
|

| iozefina perioada concursului este 19-02-2011 si 20-03-2011. In perioada asta trebuie sa faci ceva care sa contina o diagrama, si trebuie minim o poza din timpul lucrului. Sunt foarte frumoase lucrusoarele facute de tine, dar din pacate nu poti participa cu ele pt ca banuiesc ca sunt facute mai demult. Dar nu e timpul pierdut, este timp sa incepi altceva, asa ca te astept cu drag la concurs. |
|

| Iozefina ce frumoase sunt ! Iar baietelul tau e un dragut foc. Eu mai am cateva randuri si termin diagrama. |
|

| cele 2 salopete le-am facut in ianuarie dar puloverul cu omida si caciulita le-am terminat acum 2 zile. baietelul meu nu prea doarme noaptea si il legan pe picioare iar in timpul asta tricotez ca sa-mi linistesc nervii. puloverul l-am facut in 2 zile, acum ramane la apreciera voastra daca pot participa ,daca nu nu-i nici o suparare. va doresc spor la lucru |
|

| multumesc oanamaria. |
|

| iozefina imi pare rau dar trebuie si poze din timpul lucrului. Eu zic sa te mai apuci sa mai faci ceva, pt ca lucrezi foarte frumos si ai si timp sa termini. |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| iozefina wrote:cele 2 salopete le-am facut in ianuarie dar puloverul cu omida si caciulita le-am terminat acum 2 zile. baietelul meu nu prea doarme noaptea si il legan pe picioare iar in timpul asta tricotez ca sa-mi linistesc nervii. puloverul l-am facut in 2 zile, acum ramane la apreciera voastra daca pot participa ,daca nu nu-i nici o suparare. va doresc spor la lucru Eu stiam ca trebuie facut lucrusorul in perioada indicata(nu sa-l ai facut de nush cand si sa-l postezi acum).Fetele,cum mai sunt regulile?S-au schimbat?? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| Iozefina,sunt foarte frumoase lucrusoarele facute de tine! Felicitari! |
|
|