Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| fetele ma poate ajutra cineva cu diagrama cu "clopotica"?va multumesc |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/16/2010 Mesaje: 310
| frumoasa tema, abia astept sa vad ce idee imi vine si ce personaj interesant gasesc sa-i fac micutzei mele.. felicitari pentru concurs si spor la lucru in continuare! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 12/29/2010 Mesaje: 92
| Foarte frumosa tema eu acum termin un pulover cu diagrama poate am timp sa mai fac unul
bire.anamaria wrote:fetele ma poate ajutra cineva cu diagrama cu "clopotica"?va multumesc
Am eu cateva diagrame poate iti plac
loreroli attached the following image(s):

|
|
| loreroli multumesc frumos si tie am mai primit si de la viky sweet si poate o sa ma apuc de ceva |
|
| felicitari cistigatoareo.si pentru tema.miar place sa particip.oana stiam ca e de tine aceasta tema.chiar voiam sa te intreb daca nu cumva partecipi.cum ziceam miar place si mie sa partecip si la asta dar nu stiu daca voi avea timp ca deja am paltonasul in lucru ala pt concurs si vreau sa partecip si la ala cu vesta gecuta inceput ieri de mami si nicoleta.dar sper sal fac si pe asta.felicitari inca o data pt tot. |
|

Inregistrat: 4/18/2009 Mesaje: 326
| mai fetelor da nu o inghesuiti asa pe corisha mai veniti si la mine ...glumesc felicitari corisha pentru tema aleasa iar voua fetelor mult spor |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/11/2010 Mesaje: 1295
| bravo corysha pentru castigarea concursului, imi place tema aleasa si ...coincidenta chiar am inceput sa cos fara sa stiu ce urmeaza primul model de diagrama afisat de tine cu ursuletul pooh...pacat ca nu merge si cusatura, punct in cruce adica, o sa vi-l arat totusi cand va fi gata ca vreau sa-l fac cadou unei proaspete mamici |
|

Inregistrat: 10/16/2010 Mesaje: 485
| fetelor va multumesc inca o data. dsana poate ai timp si de ceva cu diagrama, spor la celelalte mami si nicoleta te astept si pe tine in concurs, poate ma inscriu si eu la tine? oare avem voie? verusca multumesc inca o data, abia astept sa vad ce ai inceput.
va pop si va urez spor sa aveti |
|

Inregistrat: 4/18/2009 Mesaje: 326
| as participa cu drag dar nu ma prea pricep la tricotat ,insa te astept cu drag la concursul de crosetat |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Frumoasa tema,dar nu mi se potriveste .Am incercat si eu odata sa fac o diagrama si m-am incurcat in gheme . |
|

| mariana imi pare rau, dar nu strica sa mai incerci o data. te dai batuta asa de usor? |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Eu am postat la concursul terminat . Asta vreau eu s-o fac pentru Stefan si va rog sa-mi aratati si alte scheme cu Goofy.
oanamaria attached the following image(s):

|
|

| am descoperit ceva, sper sa va ajute. este un program care transforma orice poza in diagrama.incarcati o p[oza din calc nu mai mare de 1mb si o transformati in diagrama. http://www.microrevolt.org/knitPro/ |
|

Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| corysha,frumoasa tema! |
|
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| Trebuie sa fie neaparat un personaj, sau poate fi si ceva scris? |
|
|