Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| Carmen...multumesc...acolo nu au, am fost...
scuzatti offtopic.... |
|

Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Ildi e super culoarea la fire ! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| multumesc fetelor! Am terminat ponchoul...mai am de facut 2-3 cusatori ici si colo,sa-l bag la lighean ,apoi sa-l blochez...APOI daca se usuca pana se termina concursul ii fac si poza |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/30/2009 Mesaje: 585
| vin si eu cu poze de inceput sweety attached the following image(s):

|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/13/2012 Mesaje: 131
| Astazi sau maine cel tarziu o sa pun poze cu lucrul pana in momentul de fata. Superbe inceputuri aveti, spor la lucru in continuare. |
|

Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| hadeti harnicutelor ,va fac galerie sa aveti spor in continuare |
|
| Foarte frumoase inceputurile. Sa aveti mult spor fetelor. |
|
| eu mai am manecile si sa finisez dupa aceea, e nebunie ca fiind din romburi si doua culor am tot fire pe dupa mine... dar le dau eu de cap. Sper ca in maxim o saptamana sa termin, asta daca nu ma da gata raceala, ca ma incearca usor... |
|

Inregistrat: 8/8/2011 Mesaje: 653
| si eu ma bag!!1 am inceput un cardigan!
oachi attached the following image(s):

|
|
| Sa aveti mult spor fetelor. |
|

Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| oachi imi place ce ai inceput si sa ai spor |
|

Inregistrat: 8/8/2011 Mesaje: 653
| cristinapatrascu66 wrote: |
|

| fetelor care stati prin sudul tarii sau vest.... am nevoie de ajutor....nu imi ajunge firul sa termin rochita fetei....acest tip de alize nu l-am gasit nici pe net nici prin oras.... poate este printre voi cineva care ar fi dispus sa imi cumpere 2 bobine si sa mi le trimita prin posta...ii pot pune banii in avas intr-un cont idicat de ea...
multumesc mult de tot !!!! |
|

Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 594
| kmn wrote:fetelor care stati prin sudul tarii sau vest.... am nevoie de ajutor....nu imi ajunge firul sa termin rochita fetei....acest tip de alize nu l-am gasit nici pe net nici prin oras.... poate este printre voi cineva care ar fi dispus sa imi cumpere 2 bobine si sa mi le trimita prin posta...ii pot pune banii in avas intr-un cont idicat de ea...
multumesc mult de tot !!!! Cum se cheama firul?intreb si eu la mercerie la mine? |
|

| este alize diva, 100% microfiber acrylic, "silk and mercerized look", cod de bare 8 697678 101287 am pus poze pe la inceputul topicului: nuante - verde crud, galben pai, alb,roz deschis, roz inchis, mov....
multumesc |
|
|