Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/5/2011 Mesaje: 1531
| Superb Carmen! Sa-l porti cu placere |
|

Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Carmen felicitar ! foarte frumos ! Oachi sa-l postezi imbracat , sint curioasa cum vine la maneca ! |
|

Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| Carmen....ai avut de ce sa fi admirata...este super si iti vine ffff bine...felicitari!!! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Carmen felicitari,e de nota 10 Oachi sa ai spor ,arata foarte bine si culoara e super |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/27/2011 Mesaje: 455
| Carmen, felicitari pentru pulover Este foarte reusit si modelul e deosebit, meriti toate laudele! |
|

Inregistrat: 11/27/2011 Mesaje: 455
| Oachi, sa ai spor! Culoarea e, intr-adevar, foarte frumoasa! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Carmen ,nota 20 ! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Foarte frumos Carmen,sa il porti cu drag |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Multumesc inca odata tuturor!!!
|
|

Inregistrat: 3/19/2011 Mesaje: 307
| pcinfo wrote:Gata, uitati si pozele finale. I-am surprins astazi pe colegi in cancelarie, ca m-a interebat o colega de unde am puloverul ca ii place tare mult, si cand i-am zis ca eu l-am facut au mai auzit si alti colegi... nu le venea sa creada ca am astfel de preocupari si am fost admirata
si cam atat pot spune, ii voi spune lui mos craciun sa imi ia un dictionar pt ca am ramas fara cuvinte
|
|

Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| carmen a iesit super frumo sa-l porti cu drag
hai oachi |
|

Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| am terminat si eu manecutele (cu ajutorul lui ailemac care mi-a trimis restul de fir ce imi mai trebuia ), diseara sper sa apuc sa o cos si sa o pun la blocat iar maine pozele....
mult spor fetelor care inca mai lucreaza!!!! |
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| kmn wrote:am terminat si eu manecutele (cu ajutorul lui ailemac care mi-a trimis restul de fir ce imi mai trebuia  ), diseara sper sa apuc sa o cos si sa o pun la blocat iar maine pozele.... mult spor fetelor care inca mai lucreaza!!!! Super !!! Abia astept sa o vad |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/8/2011 Mesaje: 653
| gata iubitele! aseara am stat pana la 23 si catu a stat cu mine! e super incantat si el de ce a iesit: mama, ce frumos este! asa mi-a spus! gata , acum pozele pentru cele 2 cardigane pt acest concurs.
si la purtator!!! trb sa-l las sa se aseze de acum. bordura este bob de orez, restul lucrat fata-dos. sper sa va placa e super de moale si de calduros si de...FRUMOSSSSS. IMI PLACE DE NUMA!!:018: oachi attached the following image(s):

|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| |
|
|