Concurs " Maini Indemanatice " nr 31
Subiectul anterior · Subiectul urmator
pcinfo
Scris: Thursday, December 13, 2012 8:17 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Gata, uitati si pozele finale. I-am surprins astazi pe colegi in cancelarie, ca m-a interebat o colega de unde am puloverul ca ii place tare mult, si cand i-am zis ca eu l-am facut au mai auzit si alti colegi... nu le venea sa creada ca am astfel de preocupari si am fost admirata yes

pcinfo attached the following image(s):
img_1109.jpgimg_1110.jpg

oachi
Scris: Thursday, December 13, 2012 8:55 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/8/2011
bravo!!
gabyta
Scris: Thursday, December 13, 2012 9:41 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/20/2011
pcinfo wrote:
Gata, uitati si pozele finale. I-am surprins astazi pe colegi in cancelarie, ca m-a interebat o colega de unde am puloverul ca ii place tare mult, si cand i-am zis ca eu l-am facut au mai auzit si alti colegi... nu le venea sa creada ca am astfel de preocupari si am fost admirata yes

WAW WAW WAWWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAW !!!!
S-U-P-E-R-B !!! model,culoare,prezentare,manechin,,,tot
FELICITARI DIN TOATA INIMA !!!!newclap newclap newclap newclap pupici computerlove
pcinfo
Scris: Thursday, December 13, 2012 9:42 AM

Multumesc mult fetelor computerlove computerlove computerlove
gabyta
Scris: Thursday, December 13, 2012 9:42 AM
Nivel

oachi wrote:
ras daca tot ati maai prelungit concursul poate termin si cel de-aal doilea cardigan

oachi pe unde esti cu lucrul ?..abia astept sa il vad gata,,imi place de numa culoarea,,o sa iasa super majoreta majoreta majoreta majoreta pupici
tunderke
Scris: Thursday, December 13, 2012 10:02 AM

Carmen Wow Wow Wow Wow Wow Wow Wow Wow
ildi
Scris: Thursday, December 13, 2012 10:30 AM

pcinfo wrote:

carmeeeennn! e frumos de ma doare inima!newclap newclap newclap firstprize firstprize firstprize iar tu esti o dulce!pupici pupici daca voi castiga vreodata un concurs organizat de tine,ca premiu vreau si eu unul...dance dance dance sau cer prea mult?sorry1 sorry1
tot respectul si toata admiratia!bravo bravo
oachi
Scris: Thursday, December 13, 2012 10:59 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/8/2011
gabyta wrote:

oachi pe unde esti cu lucrul ?..abia astept sa il vad gata,,imi place de numa culoarea,,o sa iasa super majoreta majoreta majoreta majoreta pupici

inca putin mai am iubita! il dau gata pana pe 15. eu nu sunt adepta multor culori - mai clasic si ca mai simplu. culoarea m-a fascinat pe loc - albastru regal. initial il luasem sa-i fac lui catu cu donald, dar am schimbat planul. am sa-i fac si lui dar dupa ce termin cu al meu.
multumesc gabita de interes! pupici multi la toate harnicutele! atasez imediat si o poza sa vedeti cum stau cu lucru. in poza nu e culoarea definita. e un albastru de iti ia ochii, asa e de frumos!!!

oachi attached the following image(s):
img_4598a.jpg

ildi
Scris: Thursday, December 13, 2012 11:29 AM

oachi wrote:

inca putin mai am iubita! il dau gata pana pe 15. eu nu sunt adepta multor culori - mai clasic si ca mai simplu. culoarea m-a fascinat pe loc - albastru regal. initial il luasem sa-i fac lui catu cu donald, dar am schimbat planul. am sa-i fac si lui dar dupa ce termin cu al meu.
multumesc gabita de interes! pupici multi la toate harnicutele! atasez imediat si o poza sa vedeti cum stau cu lucru. in poza nu e culoarea definita. e un albastru de iti ia ochii, asa e de frumos!!!

oachi!majoreta majoreta majoreta albastrul regal e printre preferatele mele!hearts
andrushka
Scris: Thursday, December 13, 2012 2:43 PM
Nivel

Inregistrat: 1/9/2011
Carmen,Felicitari!!!E foarte frumos si iti sta foarte bine!!!newclap newclap newclap
diana-andreea
Scris: Thursday, December 13, 2012 3:16 PM

pcinfo wrote:

e superb!!!!!!!!!!!!!!!!!!minunat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!firstprize firstprize firstprize firstprize
pcinfo
Scris: Thursday, December 13, 2012 4:00 PM

computerlove computerlove computerlove
gabyta
Scris: Thursday, December 13, 2012 4:27 PM
Nivel

oachi wrote:

SUPER FRUMOAS IASA !!!newclap newclap newclap newclap E O CULOARE DEOSEBITA !!!love love pupici computerlove majoreta majoreta
Mami_de_gemeni
Scris: Thursday, December 13, 2012 5:16 PM

Carmen este super cardiganul. Sa il porti cu placere.pupici pupici love love newclap newclap newclap newclap
dydy
Scris: Thursday, December 13, 2012 5:51 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/15/2012
felicitari,Carmen....newclap newclap newclap iti sta foarte bine...cool
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.