Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Gata, uitati si pozele finale. I-am surprins astazi pe colegi in cancelarie, ca m-a interebat o colega de unde am puloverul ca ii place tare mult, si cand i-am zis ca eu l-am facut au mai auzit si alti colegi... nu le venea sa creada ca am astfel de preocupari si am fost admirata pcinfo attached the following image(s):

|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/8/2011 Mesaje: 653
| bravo!! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| pcinfo wrote:Gata, uitati si pozele finale. I-am surprins astazi pe colegi in cancelarie, ca m-a interebat o colega de unde am puloverul ca ii place tare mult, si cand i-am zis ca eu l-am facut au mai auzit si alti colegi... nu le venea sa creada ca am astfel de preocupari si am fost admirata WAW WAW WAWWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAW !!!! S-U-P-E-R-B !!! model,culoare,prezentare,manechin,,,tot FELICITARI DIN TOATA INIMA !!!! |
|
| Multumesc mult fetelor |
|

| oachi wrote: daca tot ati maai prelungit concursul poate termin si cel de-aal doilea cardigan oachi pe unde esti cu lucrul ?..abia astept sa il vad gata,,imi place de numa culoarea,,o sa iasa super |
|
| Carmen
|
|
| pcinfo wrote:Gata, uitati si pozele finale. I-am surprins astazi pe colegi in cancelarie, ca m-a interebat o colega de unde am puloverul ca ii place tare mult, si cand i-am zis ca eu l-am facut au mai auzit si alti colegi... nu le venea sa creada ca am astfel de preocupari si am fost admirata carmeeeennn! e frumos de ma doare inima! iar tu esti o dulce! daca voi castiga vreodata un concurs organizat de tine,ca premiu vreau si eu unul... sau cer prea mult? tot respectul si toata admiratia! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/8/2011 Mesaje: 653
|
inca putin mai am iubita! il dau gata pana pe 15. eu nu sunt adepta multor culori - mai clasic si ca mai simplu. culoarea m-a fascinat pe loc - albastru regal. initial il luasem sa-i fac lui catu cu donald, dar am schimbat planul. am sa-i fac si lui dar dupa ce termin cu al meu. multumesc gabita de interes! pupici multi la toate harnicutele! atasez imediat si o poza sa vedeti cum stau cu lucru. in poza nu e culoarea definita. e un albastru de iti ia ochii, asa e de frumos!!! oachi attached the following image(s):

|
|
| oachi wrote:
inca putin mai am iubita! il dau gata pana pe 15. eu nu sunt adepta multor culori - mai clasic si ca mai simplu. culoarea m-a fascinat pe loc - albastru regal. initial il luasem sa-i fac lui catu cu donald, dar am schimbat planul. am sa-i fac si lui dar dupa ce termin cu al meu. multumesc gabita de interes! pupici multi la toate harnicutele! atasez imediat si o poza sa vedeti cum stau cu lucru. in poza nu e culoarea definita. e un albastru de iti ia ochii, asa e de frumos!!!
oachi! albastrul regal e printre preferatele mele! |
|

Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| Carmen,Felicitari!!!E foarte frumos si iti sta foarte bine!!! |
|
| pcinfo wrote:Gata, uitati si pozele finale. I-am surprins astazi pe colegi in cancelarie, ca m-a interebat o colega de unde am puloverul ca ii place tare mult, si cand i-am zis ca eu l-am facut au mai auzit si alti colegi... nu le venea sa creada ca am astfel de preocupari si am fost admirata e superb!!!!!!!!!!!!!!!!!!minunat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
| |
|

| oachi wrote:
inca putin mai am iubita! il dau gata pana pe 15. eu nu sunt adepta multor culori - mai clasic si ca mai simplu. culoarea m-a fascinat pe loc - albastru regal. initial il luasem sa-i fac lui catu cu donald, dar am schimbat planul. am sa-i fac si lui dar dupa ce termin cu al meu. multumesc gabita de interes! pupici multi la toate harnicutele! atasez imediat si o poza sa vedeti cum stau cu lucru. in poza nu e culoarea definita. e un albastru de iti ia ochii, asa e de frumos!!!
SUPER FRUMOAS IASA !!! E O CULOARE DEOSEBITA !!! |
|
| Carmen este super cardiganul. Sa il porti cu placere. |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 8/15/2012 Mesaje: 39
| felicitari,Carmen.... iti sta foarte bine... |
|
|