Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| multumesc din suflet |
|
| Fetele am reusit sa termin si eu spatele. Am lucrat tot in reluare, am lucrat, am stricat ca nu iesea bine manecile, ce sa mai nu am avut deloc spor. Acum e gata macar spatele, ma apuc imediat de fata, sper ca in cateva zile sa fac rost si de ata... Va rog mult daca vreti sa incheiati concursul sa nu ma asteptati, puteti sa-l incheiati, am deja o bluza in concurs deci nu e nici o problema.
Culoarea e ca in cea de a doua poza, dar care este putin miscata. pcinfo attached the following image(s):

|
|
| carmen,ce frumos e! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/12/2011 Mesaje: 650
| Cand vad ce minunatii faceti , mai ca imi vine si mie sa iau andrelele in mana |
|

Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 594
| [quote=pcinfo]Ce bine arata. felicitari pentru rabdare.merita. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Carmen ,o splendoare !
Oana |
|
| Ma bucur ca va place Am inceput deja si fata, fac pana am fir si sper ca intre timp sa primesc completarea |
|
| pcinfo wrote:Fetele am reusit sa termin si eu spatele. Am lucrat tot in reluare, am lucrat, am stricat ca nu iesea bine manecile, ce sa mai nu am avut deloc spor. Acum e gata macar spatele, ma apuc imediat de fata, sper ca in cateva zile sa fac rost si de ata... Va rog mult daca vreti sa incheiati concursul sa nu ma asteptati, puteti sa-l incheiati, am deja o bluza in concurs deci nu e nici o problema.
Culoarea e ca in cea de a doua poza, dar care este putin miscata. fata dar nu se poate vota ''petecul''? ca eu il votez de pe-acuma.... imi place la nebunie cum ti-a iesit...super fata...dar super super |
|

Inregistrat: 3/1/2011 Mesaje: 805
| Foarte frumos , Carmen. |
|
|
Multumesc mult, eu sper sa-l pot aduce si la faza finala, nu doar petec, dar nu vreu sa asteptati dupa mine, daca mai e si altcineva foarte bine daca nu asta e... |
|
| carmen e super |
|
| Carmen este superba si a doua bluza pe care o lucrezi. Sa ai spor in continoare. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 11/17/2012 Mesaje: 32
| eu deabia fac rascroiala gatului la spate asa ca ma retrag :) |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Viaaata mea...cat e de frumooooos petecul... |
|
| LilianaD wrote:Viaaata mea...cat e de frumooooos petecul...
|
|
|