Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| draguto miine dak ai timp incepem una impreuna
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| foarte frumoasa mi-ar placea si mie |
|
| cristinapatrascu66 wrote:foarte frumoasa mi-ar placea si mie .... tu vb draga de tine...care faci da disnelandul sa fie mic copil pe linga ce iese din minutele tale????ia incearca sa vezi ca sigur i.ti iese |
|
Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 1345
| Poate mai pe seara.Incep pregatirile(jucarii pregatite,fire de dosit etc...) caci imi vine piticul din Italia pe 9.dec.Vreau tare mult sa o fac cat sta fii-mea in tara. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/8/2011 Mesaje: 653
| gata si eu! dar cand am sa gasesc fir din nou, voi desface gulerul si partea de jos. ideea era sa fie acelas fir pana la capat. sper sa va placa, il voi purta asa pana gasesc fire. maneca e mai scurta ca sa se vada bluza pe dedesubt! data viitoare voi lua mai multe fire ca si gramaj. oachi attached the following image(s):
|
|
| Arata foarte bine nu cred ca e cazu;l sa desfaci, culorile vin foarte bine asa cum le-ai potrivit. Sa-l porti sanatoasa |
|
| oachi |
|
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| Kara, minunata vesta ta , se vede ca esti priceputa in ale lucrului manual,mi-ar placea sa mai vad lucrusoare de ale tale, sunt convinsa ca sunt minunate .
Oachi e tare frumoasa si reusita, nici eu nu cred ca ar trebui sa mai schimbi nimic,, este combinata frumos ,mie imi place mult |
|
Inregistrat: 3/5/2011 Mesaje: 1531
| Kara,imi place foarte mult vestuta
Oana ,foarte frumos si ingrijit lucrat l-am vazut si pe micut acolo intr-un colt |
|
Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 1345
| Oachi ,lasa-l asa,este frumos. |
|
| gabita daca i.mi zici unde am voie sa le pun o sa fac poze si i.ti arat ce am facut in ultimele 5 luni de cind nu mai am munk...ma bucur ca va place vestuta in culorile toamnei am de gind sa fac una si pt copii o sa va pun poze curind |
|
| kara wrote:gabita daca i.mi zici unde am voie sa le pun o sa fac poze si i.ti arat ce am facut in ultimele 5 luni de cind nu mai am munk...ma bucur ca va place vestuta in culorile toamnei am de gind sa fac una si pt copii o sa va pun poze curind silvia,iubita,trebuie sa postezi in topicurile respective,de ex:caciulite la caciulite,sunt tricotate si crosetate,fuste la fuste samd.abia astept si eu sa vad lucrusoarele tale... |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/8/2011 Mesaje: 653
| sunteti toate niste dragute!!! |
|
| Oana, este superb sa il porti cu placere. Sunt de acord cu cele spuse de Carmen (pcinfo) nu e nevoie sa il desfaci. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| kara, oachi sunt absolut minunate creatiile voastre |
|
|