Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| buna fetelor acu m.am trezit si eu sa incep ceva de toamna....am luat modelul de la voi am amestecat atele si iute ce am facut azi....sper sa termin repede sa nu va speriati de schema mea kara attached the following image(s):

|
|
| spatele l.am dat gata acum am inceput pìeptii...ata e cam ciudata dar merge repede kara attached the following image(s):

|
|
| kara wrote:buna fetelor acu m.am trezit si eu sa incep ceva de toamna....am luat modelul de la voi am amestecat atele si iute ce am facut azi....sper sa termin repede  sa nu va speriati de schema mea superb!! |
|
| kara,ce frumos arata! |
|
| Kara spor in continoare. Arata minunat. |
|
| gata si unul din piepti fetele.......cu voi mai si termin ce incep...ca asaaaaaaaa..am o multime incepute macar acum sa ma mobilizez si sa lucrez si io cum se cuvine.in rind cu voi........dar in primul rind va multumesc pentru incurajari parca am mai mult spor .... kara attached the following image(s):

|
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 11/17/2012 Mesaje: 32
| @kara e absolut superb!
si iti multumesc pt.ca mi-ai dat o idee pt.2 fire la care ma tot uitam... |
|
| draga mea si eu am firele din vara dar nu stiam ce sa fac cu ele .azi am luat atele si cu ochii la ce fac fetele noastre scumpe pe aici usor usor am inceput sa le amestec .... fara fetele noastre dragi nu am realiza mare lucru ....drept pentru care la multumesc la toate |
|

Inregistrat: 8/15/2012 Mesaje: 39
| kara wrote:buna fetelor acu m.am trezit si eu sa incep ceva de toamna....am luat modelul de la voi am amestecat atele si iute ce am facut azi....sper sa termin repede  sa nu va speriati de schema mea super, Kara... |
|

| diana-andreea wrote:insfarsit am prins si eu omul sa-mi faca o poza cu ''chestia'' mea.Eu sunt multumita si imi place si e la moda  (cel putin aici  ) desfasurata(rastignita  )arata asa:  iar la purtator e asa:  felicitari,super arata mai ales pe manechin |
|

| ildi wrote:ca tot s-a nimerit sa fie in ton cu tema concursului,vinsi eu cu mantela terminata ieri si inceputul bastii,urmeaza una si ptr julia cu alt model insa.. frumooooos,felicitari!!!!! |
|

| gagaritz wrote:gata si eu cu plovarasul frumooooos gagaritz!!! |
|

| Mihaela Andrei wrote:Gata si eu!Am terminat! foarte frumos Miha!!!!! |
|

| verusca wrote:am revenit si cu poze la purtator...fata mea nu vrea cordon foarte frumoase amandoua,nu stiu la care sa ma uit!!! |
|

| oachi wrote:aci am ajuns si eu! oricum trag tare din urma sa termin!!! abia astept sa vad cum iese,sa ai spor Oachi!!!! |
|
|