Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 594
| Super ,ma si vedeam luata de urechiuse daca gresesc ceva .nu este prea greu..... |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/27/2011 Mesaje: 455
| pcinfo wrote:Vin si cu poza finala la purtator...
Este foarte frumos si iti vine perfect! Felicitari, e un model deosebit! |
|

| Edit ca am postat de doua ori... |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| green_eyes_11 de ce nu vii si aici cu salul maro? ,,,se potriveste de minune cu tema concursului |
|

| gabyta wrote:green_eyes_11 de ce nu vii si aici cu salul maro? ,,,se potriveste de minune cu tema concursului
Gabyta, multumesc mult de invitatie dar salul a fost inceput cu mult inainte de concurs, l-am inceput si l-am lasat deoparte avand alte proiecte. Am o singura poza de inceput si e din septembrie... Dar mai am un fir potrivit de toamna (cu maro, bej, verde) si poate apuc sa termin un alt sal pana la sfarsitul concursului. |
|

| green_eyes_11 wrote:Gabyta, multumesc mult de invitatie  dar salul a fost inceput cu mult inainte de concurs, l-am inceput si l-am lasat deoparte avand alte proiecte. Am o singura poza de inceput si e din septembrie... Dar mai am un fir potrivit de toamna (cu maro, bej, verde) si poate apuc sa termin un alt sal pana la sfarsitul concursului. Te asteptam cu drag |
|

Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| carmen e super bluza ta dar si ce ai inceput ,abia astept sa vad finalul ca pare incalcit rau |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| cristinapatrascu66 wrote:
Multumesc mult. Am reusit sa ajung sub brat, acum ma chnui sa vad cum sa fac cu manecile, am pus ochiurile de maneci, ca vreau sa le fac deodata cu bluza, in fine nu prea stiu sa explic ce vreau, dar nu se mai potriveste modelul asa ca m-am apucat iar de joaca in Excel :)) Noroc cu informatica asta |
|
| insfarsit am prins si eu omul sa-mi faca o poza cu ''chestia'' mea.Eu sunt multumita si imi place si e la moda (cel putin aici ) desfasurata(rastignita )arata asa:
 iar la purtator e asa:

|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/8/2011 Mesaje: 653
| diana-andreea wrote:insfarsit am prins si eu omul sa-mi faca o poza cu ''chestia'' mea.Eu sunt multumita si imi place si e la moda  (cel putin aici  ) desfasurata(rastignita  )arata asa:  iar la purtator e asa:  |
|

| diana-andreea Imi place grozav de mult ,este tare frumoasa ,dar tu m-ai dat gata ,,sincer credeam ca esti o persoana mai in varsta dar tu arati beton mami draga
Felicitari ptr ,,chestia ta,, dar intradevar e la moda si se poarta. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/15/2011 Mesaje: 224
| Diana-andreea imi place mult. Tu esti supeba! Sa o porti cu drag |
|
| multumesc mult gagici!!! gabitza....ti se pare tie dar sunt destul de in varsta de la distanta nu se vede bine |
|

Inregistrat: 3/19/2011 Mesaje: 307
| [quote=diana-andreea]insfarsit am prins si eu omul sa-mi faca o poza cu ''chestia'' mea.Eu sunt multumita si imi place si e la moda (cel putin aici ) desfasurata(rastignita )arata asa:
foarte fumoasa si "chestia" si la purtator arata ffffffffffffff bine felicitari
|
|
| multumesc mult motanel :018: |
|
|