Concurs " Maini Indemanatice " nr 31
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Nicoleta C
Scris: Thursday, November 15, 2012 2:30 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/9/2011
pcinfo wrote:

Departe de mine talentul la romana... eu sunt din aia cu cap patrat, adica predau informatica, dar am specializare de matematica-informatica... La romana antitalent, diriga mea din generala era de romana, si efectiv o iubeam, era (este) un om deosebit, dar luam 10 in scoala doar cand venea vorba de gramatica, sau daca imi mai facea tata cate o compunere hohot hohot hohot

Multumesc din nou pentru aprecieri!!! computerlove
Super ,ma si vedeam luata de urechiuse daca gresesc ceva .nu este prea greu.....
green_eyes_11
Scris: Thursday, November 15, 2012 9:11 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/27/2011
pcinfo wrote:
Vin si cu poza finala la purtator...

Este foarte frumos si iti vine perfect! Felicitari, e un model deosebit!newclap newclap newclap
green_eyes_11
Scris: Thursday, November 15, 2012 9:12 PM
Nivel

Edit ca am postat de doua ori...
gabyta
Scris: Friday, November 16, 2012 1:37 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/20/2011
green_eyes_11 de ce nu vii si aici cu salul maro? ,,,se potriveste de minune cu tema concursului pupici computerlove
green_eyes_11
Scris: Friday, November 16, 2012 2:19 PM
Nivel

gabyta wrote:
green_eyes_11 de ce nu vii si aici cu salul maro? ,,,se potriveste de minune cu tema concursului pupici computerlove

Gabyta, multumesc mult de invitatie pupici dar salul a fost inceput cu mult inainte de concurs, l-am inceput si l-am lasat deoparte avand alte proiecte. Am o singura poza de inceput si e din septembrie... Dar mai am un fir potrivit de toamna (cu maro, bej, verde) si poate apuc sa termin un alt sal pana la sfarsitul concursului.
gabyta
Scris: Friday, November 16, 2012 2:23 PM
Nivel

green_eyes_11 wrote:

Gabyta, multumesc mult de invitatie pupici dar salul a fost inceput cu mult inainte de concurs, l-am inceput si l-am lasat deoparte avand alte proiecte. Am o singura poza de inceput si e din septembrie... Dar mai am un fir potrivit de toamna (cu maro, bej, verde) si poate apuc sa termin un alt sal pana la sfarsitul concursului.

Te asteptam cu drag majoreta majoreta pupici
cristinapatrascu66
Scris: Saturday, November 17, 2012 9:53 AM
Nivel

Inregistrat: 12/1/2008
carmen e super bluza ta dar si ce ai inceput ,abia astept sa vad finalul ca pare incalcit raumajoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
pcinfo
Scris: Saturday, November 17, 2012 10:36 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
cristinapatrascu66 wrote:
carmen e super bluza ta dar si ce ai inceput ,abia astept sa vad finalul ca pare incalcit raumajoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta

Multumesc mult. Am reusit sa ajung sub brat, acum ma chnui sa vad cum sa fac cu manecile, am pus ochiurile de maneci, ca vreau sa le fac deodata cu bluza, in fine nu prea stiu sa explic ce vreau, dar nu se mai potriveste modelul asa ca m-am apucat iar de joaca in Excel :)) Noroc cu informatica asta
diana-andreea
Scris: Monday, November 19, 2012 10:16 AM

insfarsit am prins si eu omul sa-mi faca o poza cu ''chestia'' mea.Eu sunt multumita si imi place si e la modahohot (cel putin aicitopai topai )
desfasurata(rastignitahohot )arata asa:

iar la purtator e asa:

oachi
Scris: Monday, November 19, 2012 10:27 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/8/2011
diana-andreea wrote:
insfarsit am prins si eu omul sa-mi faca o poza cu ''chestia'' mea.Eu sunt multumita si imi place si e la modahohot (cel putin aicitopai topai )

iar la purtator e asa:

dance thumleft bravo
gabyta
Scris: Monday, November 19, 2012 10:31 AM
Nivel

diana-andreeaWow Wow Wow Wow Wow
Imi place grozav de mult ,este tare frumoasa ,dar tu m-ai dat gata ,,sincer credeam ca esti o persoana mai in varsta alcool ras dar tu arati beton mami draga pupici computerlove
newclap newclap Felicitari ptr ,,chestia ta,,sic dar intradevar e la moda si se poarta.computerlove
stelave
Scris: Monday, November 19, 2012 10:33 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 9/15/2011
Diana-andreea imi place mult. Tu esti supeba! Sa o porti cu dragpupici
diana-andreea
Scris: Monday, November 19, 2012 10:42 AM

multumesc mult gagici!!!iloveyou iloveyou
gabitza....ti se pare tie dar sunt destul de in varsta hohot hohot hohot de la distanta nu se vede binehohot hohot hohot
Motanel
Scris: Monday, November 19, 2012 10:45 AM
Nivel

Inregistrat: 3/19/2011
[quote=diana-andreea]insfarsit am prins si eu omul sa-mi faca o poza cu ''chestia'' mea.Eu sunt multumita si imi place si e la modahohot (cel putin aicitopai topai )

foarte fumoasa si "chestia" si la purtator arata ffffffffffffff bine felicitari
diana-andreea
Scris: Monday, November 19, 2012 10:57 AM

multumesc mult motaneliloveyou :018:
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.