Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/5/2011 Mesaje: 1531
| Woow Carmen, e super frumoasa si iti vine asa de bine .
Sa o porti sanatoasa si cu drag!
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| superrr!!!! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Carmen |
|
| Carmen felictari este superb cardiganul. Spor in continoare, abia asteptam sa vedem finalul la ce lucrezi acum. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| |
|
| carmen,e absolut superb si original!felicitari din suflet ptr rabdare ! |
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| pcinfo wrote:Vin si cu poza finala la purtator...
wawwwwwwwwwwwww,,supERBA si bluzita si tu ,,,iti vine super bine si este tare frumoasa,FELICITARI !!! |
|

Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| carmen....felicitari, e super frumoasa si iti vine tare bine!!! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 594
| pcinfo wrote:Vin si cu poza finala la purtator... Ce dragut si interesant model.. Te-am prins,ia uite ce faci tu la scoala;sedinte foto..Si cel rosu e tare |
|
|
Multumesc fetelor, ma bucur tare ca va place. Dupa ce am purtat-o astazi (apropo tine tare cald si e tare placuta), am cosntatat ca manecile imi erau putin cam lungi. Fiind punct lenes s-a lasat putin la spalat, dar deja am rezolvat, le-am "taiat" de jos si le-am incheiat iar, dar nu mai revin cu alte poze, pt ca pe poze nu se observa ca ar fi lungi manecile.
Da Nicoleta, chiar ca m-ai prins... Am terminat orele la 13 astazi si am fugit la CDI (biblioteca in concept mai nou) si am rugat-o pe bibliotecara noastra sa-mi faca poze. Am primit si o comanda de la ea, vrea sa-i fac un sal pentru cumnata ei, cadou de Craciun |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 594
| [quote=pcinfo] Carmen tu ce predai? esti profesoara de romana? |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 8/15/2012 Mesaje: 39
| pcinfo wrote:Vin si cu poza finala la purtator... Interesant model si-ti vine f.bine.Felicitari!!!
|
|
| Nicoleta C wrote:[quote=pcinfo] Carmen tu ce predai? esti profesoara de romana?
Departe de mine talentul la romana... eu sunt din aia cu cap patrat, adica predau informatica, dar am specializare de matematica-informatica... La romana antitalent, diriga mea din generala era de romana, si efectiv o iubeam, era (este) un om deosebit, dar luam 10 in scoala doar cand venea vorba de gramatica, sau daca imi mai facea tata cate o compunere
Multumesc din nou pentru aprecieri!!! |
|
| pcinfo wrote:Vin si cu poza finala la purtator... e super carmen...si-ti sta minunat!!!bravooooo!!!! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/15/2011 Mesaje: 224
| superb modelul, iti vine excelent. Sa o porti cu placere! |
|
|