Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/8/2011 Mesaje: 653
| Ruth wrote:oachi mult spor |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| Mult spor oachi abia astept sa il vad gata |
|
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| am terminat si eu, mai am de cusut si de finalizat manecile, pana la urma am facut cu cata ata am avut...sper sa reusesc in curand sa vi-l arat, eu sunt tare multumita de ce a iesit... |
|
| kmn wrote:am terminat si eu, mai am de cusut si de finalizat manecile, pana la urma am facut cu cata ata am avut...sper sa reusesc in curand sa vi-l arat, eu sunt tare multumita de ce a iesit... Abia aastept sa vad |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| si eu abia astept,carmen! |
|
| si al meu este gata, e si uscat, maine am sa ma imbrac cu el la scoala ca sa pot ruga pe cineva sa-mi faca o poza. Intre timp m-am reapucat de o bluza pe care o incepusem inaintea celei care e gata, dar am abandonat-o ca ma incurcasem in model, acum mi-am luat curaj si am descalcit. Va arat poza de inceput, Ildi o stie deja, a fost prima care a vazut-o :) Primele doua poze sunt facute inainte de a o abandona, iar cea de a treia am facut-o in seara asta, dupa ce m-am descebaluit cu modelul si am mai lucrat putin la ea. pcinfo attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| multumesc fetele
wow....carmen, dar ce model faci tu acolo? ...super interesant...abia astept sa vad finalul... |
|
| pcinfo waw ce supeeeeeeeeeeeeeeer !!! imi place grozav ti-am mai zis ,,stilul tau la a te prinde de lucruri mai complicate,,si mie imi place doar ca in ultimul timp nu am mai prea lucrat,,ajunsesem odata de am facut o bluza si lucram cu 24 de gheme ....sunt convinsa ca iasa ceva supeeeer fain numa din ce am vazut pana acum,,,mult spor draga mea si abia astept sa vad poze la purtator maine |
|
| Multumesc fetelor! Vin maine cu poze :)
|
|
Inregistrat: 1/26/2010 Mesaje: 1902
| pcinfo, ar trebui sa dai un premiu pentru regionalismul "descebaluit" (eu il folosesc atunci cind sunt acasa)! |
|
| vali horhoianu wrote:pcinfo, ar trebui sa dai un premiu pentru regionalismul "descebaluit" (eu il folosesc atunci cind sunt acasa)!
|
|
| carmen,chiar vroiam sa te intreb de bluza asta!felicitari,arata superb! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Wau Carmen ,ma uit ca mata-n calendar ,ca nu intelg o boaba .Cum arata originalul dupa care te iei? |
|
| mariana71 wrote:Wau Carmen ,ma uit ca mata-n calendar ,ca nu intelg o boaba .Cum arata originalul dupa care te iei?
Totul a plecat de la un model de manusi de aici.
Apoi m-am chinuit sa-l adaptez, si m-am jucat cu Excel-ul ca sa-mi socotesc ochiurile... si a iesit ceva de genul fisierului atasat. Deci se lucreaza randuri scurte...
Pasul urmatoru, dupa ce termin bluza asta va fi sa incerc un wingspan de genul celui de aici. Atasamente: swing pattern.xlsx 32 KB, salvati 261 ori.
|
|
| Vin si cu poza finala la purtator... pcinfo attached the following image(s):
|
|
|