|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| Kara, oachi, carmen |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Am facut rost de fir de pe net, mi l-au pus ieri la posta, sper ca pana luni sa-l primesc
PS. nu m-am abtinut si mi-am luat si doua sculuri pentru niste fulare din acelea cretuline :) |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/30/2009 Mesaje: 585
| fetelor am terminat si eu simbata pun si eu poze cu plovarasul meu... pina cind mai e concursul? |
| pun o poza cu plovarul ne finisat... miine ii pun si fermuar sweety attached the following image(s):
|
Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| Sweety,e foarte frumos!!! |
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| Carmen (pcinfo) E MORTAL ,, PETECUL,, TAU ,abia astept sa vad gata opera ca e super cu siguranta
sweety tareeeeeeee frumos este , imi place mult de tot culorile,felicitari ptr lucratul impecabil |
Nivel: Membru
Inregistrat: 8/15/2012 Mesaje: 39
| oachi wrote:gata si eu! dar cand am sa gasesc fir din nou, voi desface gulerul si partea de jos. ideea era sa fie acelas fir pana la capat. sper sa va placa, il voi purta asa pana gasesc fire. maneca e mai scurta ca sa se vada bluza pe dedesubt! data viitoare voi lua mai multe fire ca si gramaj. foarte frumos... |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 8/15/2012 Mesaje: 39
| pcinfo wrote:Fetele am reusit sa termin si eu spatele. Am lucrat tot in reluare, am lucrat, am stricat ca nu iesea bine manecile, ce sa mai nu am avut deloc spor. Acum e gata macar spatele, ma apuc imediat de fata, sper ca in cateva zile sa fac rost si de ata... Va rog mult daca vreti sa incheiati concursul sa nu ma asteptati, puteti sa-l incheiati, am deja o bluza in concurs deci nu e nici o problema.
Culoarea e ca in cea de a doua poza, dar care este putin miscata. felicitari, carmen |
|
| swetty! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| sweety wrote:pun o poza cu plovarul ne finisat... miine ii pun si fermuar
Ce fir frumos, ce este?Bluzita nu mai spun...e bombonica |
|
| Mihaela, nu stiu cum se numeste firul pentru ca ata am primito anul trecut de la gabita...
Multumesc fetelor pentru aprecieri. |
|
| foarte frumos |
|
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| sweety imi place mult degradeul tau cu albastru ! Felicitari . |
|
Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| hai fetelor ati terminat? carmen e super petecul tau gabyta pe unde esti ,cat mai prelungim concursul? crezi ca e suficient pana la sfarsitul saptamanii? |
|
| Am mai mesterit jumatate din fata, si astazi ma duc la posta sa-mi iau coletul cu restul de ata, asa ca pana la sfarsitul saptamanii sau cel tarziu pana pe la mijlocul saptamanii viitoare termin si eu puloverul... Puteti sa ma asteptati?!?! Numai daca doritio, nu e n ici o problema daca incheiati mai repede, nu e nici o suparare... |
|
|