|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/30/2009 Mesaje: 585
| mai e putin si se termina concursul si eu nu am terminat mai am juma de mineca si parca nu mai am spor sa o termin |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/8/2011 Mesaje: 653
| 'neata dragutele! EU CU SPOR, DAR FARA LANA :018: !!! am ramas in pana de fir dar am combinat cu nuante de gri. mai am manecele si gulerul pe care le voi da gata azi si voi veni si cu poza la purtator! pana atunci, spor sa aveti!!! pupici |
Nivel: Membru
Inregistrat: 6/17/2011 Mesaje: 46
| Mult spor la crosetat... eu cu galeria
|
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/13/2012 Mesaje: 131
| Am terminat si eu de lucru da pana la sfarsitul saptamanii o sa vin si eu cu pozele de final ca eu momentan sunt la mama si nu am aces la internet. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| diana vreau si eu, de cand imi doresc si eu poate iarna asta, ti-a iesit super |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| mersi mult! |
|
| fetelor, eu sper sa mai prelungim putin ca nu cred ca am sanse sa termin in timp util, dar cum nici voi nu stati mai bine, poate se indura Gabyta de noi si ne mai da putin timp :) |
|
| diana-andreea wrote:insfarsit am prins si eu omul sa-mi faca o poza cu ''chestia'' mea.Eu sunt multumita si imi place si e la moda (cel putin aici ) desfasurata(rastignita )arata asa: iar la purtator e asa: oooo,in sfarsit te-ai aratat si tu...de cind ma rog de tine....super! si tu si bluza! ma bucut tare mult sa te cunosc! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| E foarte faina si la noi e la moda ,se poarta mult si-s foarte practice ...da mult ti-a trebuit sa te arati |
|
| fetili :018: :018: :018: va tzuca baba dulci di tat |
|
| da,da,asa baba asvrea si eu sa fiu... |
|
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| pcinfo wrote:fetelor, eu sper sa mai prelungim putin ca nu cred ca am sanse sa termin in timp util, dar cum nici voi nu stati mai bine, poate se indura Gabyta de noi si ne mai da putin timp :) Binenteles,,lucrati linistite ca mai prelungim cat e nevoie . Mult spor fetelor |
|
Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| diana a iesit super alina pentru o jumatate de maneca te plangi? in 2-3- ore nu ai ce face ..hai spor la lucru oricum o sa se mai prelungeasca concursul si ai timp
oachi te asteptam si pe tine cu bluza terminata
haideti fetelor va fac si eu galerie sa aveti spor la lucru in continuare |
|
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| ma bucur ca mai prelungiti asa am si eu sanse sa finalizez...
am rams in pana de fir, voiam sa inchei manecutele cu un fir angelica alb dar aseara, dupa ce am facut o maneca, mi-am dat seama ca nu imi place cum vine si acum nu am alta sansa decat sa astept firul.....
|
|
| mai bine nu..toata fresh pe dinafara si inauntru mai rau ca o anschilopata de 100 de ani au,au spatele...au au genunchii,au au soldu...etc |
|
|