|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Vera e frumos Cred ca e potrivit un cordon din piele cu catarama ! mai la moda ce zici ?
|
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| vera....ce frumos a iesit!!!!
gagaritz....
fetelor, firul vine abia peste 2 sapt la camelia si apoi la mine, sper sa reusesc sa termin in timp util...multumesc tuturor!!!! |
Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 1345
| Vera ,Gagaritz ,superbe. Vera,ce fel de fir ai folosit? ,mult spor celorlalte. |
Inregistrat: 6/11/2010 Mesaje: 1295
| aaaa, firul e cumparat de ceva timp si nu stiu cum se numea, stiu doar ca era scul mare de 250 grame pana la cordon de piele cred ca ii fac unul din acelasi material, proprietara e fiica mea cea mare si nu prea le are cu curele si accesorii din piele, asa ca.... |
Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 1345
| Cred ca am si eu,este luat de muuuult.Imi place la nebunie cum a iesit.M-ai starnit cu el. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/13/2012 Mesaje: 131
| Am revenit si eu cu poze, scuzati intarzierea. Mai inca de lucru la el da nu foarte mult, este un bolero cu maneca lunga si cu gluga. braun_yes2005 attached the following image(s):
|
|
| Braun eu nu vad poza
|
|
| Mi-o cazut netul si nu le-am putut incarca, acum se vad. |
|
| Da acum se vad si asteptam sa-l vedem imbracat ! |
|
| Imbracat numai pe la inceputul saptamanii viitoare, sper sa pot sa il termin maine. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 594
| gagaritz wrote:gata si eu cu plovarasul frumos!pupici manechinului! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/30/2009 Mesaje: 585
| Fetelor foarte frumoase lucrusoare ati inceput / facut Spor in continuare eu mai am o mineca de facut si termin plovarasul :) sper sa termin cit mai repede |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Am terminat si eu in sfarsit manecile, ieri si astazi m-am mobilizat si le-am dat gata ca era cat pe ce sa devina UFO, atat de tare m-am plictisit de punctul lenes... Acum ma pun sa cos si sa trag firele, pe luni, marti vin si cu pozele.
edit: am terminat, e la apa... de data asta si sa trag atele mi s-a parut mai placut decat punctul ala lenes, m-am plictisiiiiiiittttt... |
|
Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| vera,gagaritz sunt foarte frumoae lucrusoarele voastre,vera cred ca e foarte frumos cu un cordon |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/27/2011 Mesaje: 455
| Verusca, frumos de tot paltonul! Si firul e foarte potrivit!
Gagaritz, imi place tare mult puloverul fetitei, e o dulcica!
Braun eyes, f interesant modelul de la boleroul tau, cred ca vine frumos imbracat!
|
|
|