Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| luminita....ce finuta e carmenalina....ce minunatie de culori....
ce fustite frumoase va faceti....mult spor fetelor!!!
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Oooooooooo ,ce frumuseti pe aici !Sa aveti spor fetelor! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| spor |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/18/2012 Mesaje: 806
| ufff ce fuste faine.bv fetelor |
|
Inregistrat: 6/15/2011 Mesaje: 1026
| Pun si eu ce am lucrat pana acum, din pacate nu mai am fir mult asa incat nu o sa ma incadrez in termen. delfin attached the following image(s):

|
|
Inregistrat: 1/25/2011 Mesaje: 747
| Foarte frumoasa Sper ca ai de unde sa iei fir in continuare, multa munca este acolo si e pacat sa n-o poti termina. In cel mai rau caz o lasi scurta. Si eu am emotii cu ata mea, sa-mi ajunga cat vreau eu de lunga. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Daca nu va ajunge ata, dati semne si cautam toate prin tara nu va putem lasa sa abandonati... |
|
| Fetelor va multumesc mult pentru ajutor si nu numai , eu am vorbit cu o doamna de la merceria din oras si i-am dat si monstra de fir si eticheta si urmeaza sa merg si eu la Constanta si apoi vedem poate gasesc , acum cred ca ,cu firul pe care il mai voi trece de genunchi,as fi vrut desigur mai lunga , vedem...si in legatura cu captuseala , ce ma sfatuiti sa-i pun captuseala grena sau neagra, eu am fost sfatuita de cineva sa-i pun captuseala neagra sa se vada modelul, voi ce ziceti? Marilum,Pcinfo |
|

Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| delfin mult spor eu zic negru |
|
| Multumesc mult Ruth |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Mrilum ese forte frumos ,e un model care imi place tare.Sa ai spor in continuare. Carmelina ai de munca nu gluma,ese foarte frumos. Delfin ai un model interesant,spor in continuare .Si eu zic negru. Sa aveti spor fetele faceti niste lucrusoare unicat. |
|

Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| delfin....si eu tot negru zic....
haideti fetelor |
|
| multumesc fetelor , raman pe negru dar intai sa termin. |
|
| Buna dimineata , cam liniste pe aici , se pare ca nu mai intra nimeni? Oricum din moment ce a trecut o saptaman am venit sa dau raportul , am cam treminat firul mai am de facut cred cateva randuri si voi face poze la final ,adica luni sau marti ca sunt cam ocupata si nu prea imi gasesc timp si pentru crosetat si cred ca voi ramane asa ,ma refer la lungimea fustei din moment ce nu am gasit alt fir sa cumpar. .Prin urmare in stadiul acesta sunt eu , daca doriti sa inchideti concursul eu sunt de acord ,nu trebuie sa ma asteptati.voi reveni cu poze cu captuseala si fara captuseala, si spor celorlate fete . |
|
Inregistrat: 1/25/2011 Mesaje: 747
| Buna dimineata. Nici eu nu ma supar daca se amana termenul inca trei zile. Oricum va spun ca daca nu era concursul asta cred ca o terminam in doi ani nu mai pot m-a terminat Oricum acum cand e gata ma bucur, dar a fost o munca de chinez |
|
|
|