Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 594
| miculaiciuc wrote:Nicoleta,multumesc pentru ajutor,sunt tare frumoase modelele,cand ma hotarasc sa incep am sa aleg unul.Oricum astept sa inceapa si alte fete,ca...habar nu am cum se face o fusta...cat se creste...unde ...etc...si as vrea sa-mi explice cineva asa ...babeste:).Toate cele bune fetelor! Alegeti un model si cu mare drag te ajut, daca pot. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| Nicoleta C wrote: Alegeti un model si cu mare drag te ajut, daca pot.
acelasi lucru voiam sa zic si eu.... |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/11/2012 Mesaje: 152
| Multumesc ,fetelor!O sa caut un model...bine ca stiu la cine sa apelez.,deocamdata mai am ceva de terminat... |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/2/2010 Mesaje: 296
| AM gasit si eu una frumoasa ( cred ca diagrama ii apartine...) timea attached the following image(s):

|
|
Inregistrat: 6/15/2011 Mesaje: 1026
| pun si eu un model, mai am dar trebuie sa le caut si revin.Sper sa placa cuiva , ultima , cea albastra imi place mie mult si sper sa o pot face candva . Pun si o adresa , cred ca aceasta fusta merge de toamna: http://club.osinka.ru/topic-115584?&start=45 delfin attached the following image(s):

|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| delfin wrote:pun si eu un model, mai am dar trebuie sa le caut si revin.Sper sa placa cuiva , ultima , cea albastra imi place mie mult si sper sa o pot face candva . Pun si o adresa , cred ca aceasta fusta merge de toamna: http://club.osinka.ru/topic-115584?&start=45
La a treia poza de aici, ce inseamna bobita aia? Sunt 5-6 picioruse lucrate toate impreuna?
sunt foarte frumoase modelele. Chiar si a treia de la final, care e mai gaurita, daca ii pui o captusala cred ca merge f bine si iarna. Imi placeeee.... |
|
| Foarte frumoase modele insa nu stiu daca sa ma incumet la un astfel de proiect.
|
|

Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| foarte frumoase modele...multumim....
pcinfo....bobita aceea reprezinta 5 picioruse duble lucrate impreuna....asa e....
mihaela....curaj, ca nu e greu si termenul nu e batut in cuie.... a inceput cineva?!
|
|

Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| Eu a ajuns la 25 de frunze, mi-am mai pregatit ceva ata, ca sa pot termina la timp si sa ma apuc de imbinat. Nu pot sa le unesc pana ce nu termin toate frunzele, ca sunt combinatii diferite.... |
|
| Abia astept sa vad cum iti iese Alina. |
|
| pcinfo wrote:
La a treia poza de aici, ce inseamna bobita aia? Sunt 5-6 picioruse lucrate toate impreuna?
sunt foarte frumoase modelele. Chiar si a treia de la final, care e mai gaurita, daca ii pui o captusala cred ca merge f bine si iarna. Imi placeeee....
Cred ca sunt piciorusele pe care le faci cu croseta si le unesti odata si asa iese bobita Eu am altceva in plan desi inca nu am inceput dar da mi-ar pacea si mie o fusta crosetata de toamna, deocamdata fac galerie. Si arpopo de fusta daca mai vreti: http://www.liveinternet.ru/users/veraxangai/post216614608/ |
|
| inca cateva surse de inspiratie. Din pacate nu sunt tocmai imperecheate (unele nu au schema, altele au doar schema, nici ordinea nu stiu daca e ok), dar sper sa va descurcati
pcinfo attached the following image(s):

|
|
| http://www.liveinternet.ru/users/blistyulya/post191720689/ |
|
| Fetelor ce este cu linistea asta aici?Nu lucreaza nimeni fusta? Sau vreti sa ne surprindeti ?Sigur asta este .Eu am in plan un pulovar si de aceea nu lucrez fusta dar mi-as dori una.Haideti curaj ,eu fac galerie , va incurajez de pe margine. |
|
| Nici eu nu sunt sigura daca am sa fac ceva, desi mi-a dori, am acum si idee ce sa fac, dar trebuie sa termin pulovarasul pentru concursul de la tricotaje pt copiii |
|
|
|