Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/11/2012 Mesaje: 152
| Fetelor, va multumesc pentru ajutor.As vrea sa-mi fac o fusta eleganta pana la genunchi,dar asa un model mai plin sa nu trebuiasca si captuseala.Daca mai aveti scheme va rog sa le postati. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| miculaiciuc...eu cred ca indiferent de model trebuie captuseala, dar ...uite asta mi se pare mai pllin....
carmenalina, e decizita ta dar eu m-as bucura daca ai posta aici cum iti merge lucrul, din punctul meu de vedere nu cred ca ar fi o problema sa participi deoarece nu ai inceput de mult si proiectul tau se incadreaza in tema concursului....
fetelor?!!!!....v-ati gandit la model?
va astept!!! kmn attached the following image(s):

|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/5/2012 Mesaje: 315
| Abia astept sa vad ce fuste faceti |
|

Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| cu mare placere, nu vreau sa se supere nimeni...am deja 25 de frunze, si pe saptamana viitoare incep sa le leg putin, ca sa va arat si voua... |
|

| abia astept |
|
| kmn...multumesc pentru schema,cred ca o sa incep si eu o fusta,dar mai tarziu. |
|

| la faza asta sunt acum, la frunzarit...si imi pregatesc azi ata pentru imbinare, e la vopsit... carmenalina attached the following image(s):

|
|
Inregistrat: 11/11/2010 Mesaje: 160
| Felicitari! Spor la treaba! |
|

| wow....ce frumoase sunt, abia astept sa vad cum le prinzi, mult apor!!!! |
|
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Alina, spor la "frunzarit" . |
|
| Carmen Alina,imi plac frunzulitele tale ...astept si eu sa vad cum le vei imbina.Spor sa ai! |
|

| multumesc mult, si eu abia astept. acum sa le termin de facut, ca trebuie amestecate culorile si nu am sufieciente... |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/5/2012 Mesaje: 315
| carmenalina wrote:la faza asta sunt acum, la frunzarit...si imi pregatesc azi ata pentru imbinare, e la vopsit...
Cata rabdare poti sa ai .mult mult spor la lucru |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 594
| miculaiciuc wrote:Fetelor, va multumesc pentru ajutor.As vrea sa-mi fac o fusta eleganta pana la genunchi,dar asa un model mai plin sa nu trebuiasca si captuseala.Daca mai aveti scheme va rog sa le postati. http://forum.7p.ro/Rochii-dama-crosetate.aspx?g=posts&t=5790&p=78# poti sa folosesti daca vrei partea de jos a rochitei pana la genunchi si apoi pui un alt model mai gauros |
|
| Nicoleta,multumesc pentru ajutor,sunt tare frumoase modelele,cand ma hotarasc sa incep am sa aleg unul.Oricum astept sa inceapa si alte fete,ca...habar nu am cum se face o fusta...cat se creste...unde ...etc...si as vrea sa-mi explice cineva asa ...babeste:).Toate cele bune fetelor! |
|
|
|