|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| sa aveti spor |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Marilum wrote:Si eu am inceput fetele, dar cred ca ma prinde Craciunul sau vara viitoare asa incet merge  E firul subtire si am impresia ca stau pe loc Oricum va arat ce-am lucrat pana acuma.Firul e bumbac, acul e de 1,6.   Marilum sa ai spor,mie imi place ce model ai ales,,,,,,,Cu siguranta iti va esi o fusta foarte frumoasa. Am pus schema la o fusta cred ca e aceiasi care o face Marilum.. victoria1 attached the following image(s):

|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Marilum, fiind motivata , sunt sigura ca vei finaliza proiectul pana la incheierea concursului. Mult spor iti doresc , iese minunat |
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/25/2011 Mesaje: 747
| Multumesc Sper s-o termin in termen, daca nu, macar raman cu o fustita frumoasa |
| luminita, va iesi frumoasa fusta! sa ai mult spor! |

Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| am inceput si eu lipirea frunzelor, ca sa vedeti si voi cum iese... carmenalina attached the following image(s):

|

Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 1345
| Delfin,Marilum,Carmenalina,superbe,superbe.
,mult,mult,mult spor. |
| carmenalina,iese super! |

Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| Carmen Alina....ce finuta si frumoasa e!!!! |
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| carmenalina wrote:am inceput si eu lipirea frunzelor, ca sa vedeti si voi cum iese... Minunat iese , si de sezon, nuante tomnatice |

Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| multumesc pentru aprecieri, a fost o joaca sa vopsesc firele, si sunt tare multumita de ce iese pana acum... |
|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/31/2012 Mesaje: 107
| kmn, trebuie sa-ti spun ca sigur nu am timp sa imi fac fusta de care am zis; am inceput serviciul si abia daca apuc o jum de ora seara sa mai fac ceva la croseta ; fusta tot mi-o voi face, dar...nu ma pot incadra la concurs; bafta fetelor care lucreaza repede |
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Mult spor sa aveti fetele.
|
|
|
| Desi nu cred ca mai am destul timp, vreau totusi sa ma apuc de o fusta crosetata. Mi-am schimbat ideile initiale, ata aia groasa nici cum nu imi placea ce iesea, am un fir mai subtire acum si care imi place cum se lucreaza. Am gasit si ceva ce m-ar tenta dar as avea nevoie de niste "indicatii". Nu am idee cum se fac dungile acelea verticale. Banuiesc ca sunt facute dupa terminarea lucrului dar cum? pcinfo attached the following image(s):

|
|
|
| Am gasit pe youtube ceva:
http://www.youtube.com/watch?v=vGmv-A5Bdvg |
|
|
|
|