|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| Tema noului concurs la care va invit este
"FUSTITA CROSETATA"
Durata concursului: 20.08.2012-30.09.2012 Votarea: 01.10.2012-03.10.2012 ora 23;59, anuntarea castigatoarei in 04.10.2012 Perioada se poate prelungi ,daca este cazul. Pot participa si vota membrele inscrise pe forum inaintea inceperii concursului . Se vor posta minim doua poze din timpul lucrului. Va doresc spor la lucru si va astept pe cat mai multe.
Sper sa va fie pe plac noua tema...
Va spun sincer ca as fi optat pentru un concurs cu "tema filet"(dar cum aceasta tehnica se adreseaza cu precadere firelor subtiri si vara e pe duca....) sau pentru unul cu tema "croset irlandez" (aici mi-a fost un pic teama ca va fi greu pentru unele dintre noi)...asa ca am ales o tema care sa placa multora dintre noi si care sa poata lasa liber imaginatiei si creativitatii voastre...
Va astept in numar cat mai mare!!!
|

| kmn attached the following image(s):

|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| carmen,felicitari ptr noua tema! sincera sa fiu la filet ma gandisem si eu,dar fetele au spus ca ar prefera ceva ptr toamna,de aceea am pus bluzita crosetata iar la croset irlandez,ma batea gandul,dar iti dai seama ca perioada trebuie sa fie mult mai mare si sunt putine cele care l-au facut,ar fi fost cam greu de adunat concurente,mai ales ca majoritatea lucreaza,ai copii,etc.timpul e limitat,iata un motiv in plus ptr care am pus si termenele mai lungi. |
| poate fi si pt fetite fusta sau doar pt adulti (adulte de fapt lol)? |
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/11/2012 Mesaje: 152
| Imi place noua tema...sa vad si eu cum stau cu timpul,poate voi participa ...mai vad(nu de alta,dar m-am inscris la 2 concursuri pana acum):)... |

| pcinfo...poate fi si pentru fetite daca sunt mai maricute... miculaiciuc....e timp destul...
ildi...multumesc, de aceea am si pus termenul mai mare, multe dintre noi avem si alte obligatii si asa e timp suficient, zic eu... |
| ok sa vedem daca am timp si daca am curaj sa fac ceva crosetat... |
| Cautam altceva si ia uitati ce chestii dragute am gasit...
pcinfo attached the following image(s):

|
Inregistrat: 3/11/2012 Mesaje: 152
| Fetelor,va cer ajutorul...compleul galben din ce fir este facut?Oare cat material imi trebuie? |

| eu cred ca e un bumbac, am salvat poza dar la marire nu mai vad bine scrisul, am deslusit doar ca se lucreaza cu ac de 3, pcinfo....nu poti pune o poza mai mare?! |
| kmn wrote:eu cred ca e un bumbac, am salvat poza dar la marire nu mai vad bine scrisul, am deslusit doar ca se lucreaza cu ac de 3, pcinfo....nu poti pune o poza mai mare?!
Si eu zic ca e tot un bumbac ceva mai plin.
Din pacate nu am gasit poze mai mari, le-am luat de pe site-urile alea rusesti la care nu gasesti ceva mai detaliat, dar hai ca incerc sa le pun direct aici sa vedem daca se vad mai mari...
Am mai adaugat daca nu ma insel vreo doua...

|
|
|

Inregistrat: 5/31/2012 Mesaje: 107
| ce frumos!!! carmen de cand imi doresc o fusta dar de la vorbe pan' la fapte e cale lunga; sa vedem la ce ma bag
am si eu cateva modele codrutasim attached the following image(s):

|
|
|

Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| am gasit si eu ceva modele.... carmenalina attached the following image(s):

|
|
|

| codruta...te astept cu drag....si pe tine si pe celelalte fete!!!! |
|
|

Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| Eu va fac galerie, nu cred ca ar fi corect sa mai particip, deoarece eu am inceput deja sa lucrez la fusta mea, inca de la terminarea bluzei. Si nu e corect, am furat startul, succes fetelor care se inscriu la concurs!!! |
|
|
|
|