Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| In primul rand imi cer scuze de intarziere, dar din cauza unor probleme "tehnice" am ramas datoare cu un concurs. Asadar tema noului concurs, va fi dupa cum se intituleaza si topicul, EU SI CAMERA MEA DE BEBE. Evident bebe va fi prezentat,pe cat posibil, in camera lui alaturi de jucarii si celelalte accesorii ale acesteia. Concursul incepe de maine 1 septembrie si va tine pana pe 25 septembrie. Intre 26 si 29 septembrie se va vota, iar pe 30 septembrie se va desemna castigatorul. Premiul va consta intr-un accesoriu pentru camera lui bebe, asortat evident cu aceasta . Bri si mami va ureaza succes !!! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Sa incepem tot noi concursul Miruna in camera ei (ocupata momentan si de mama si tata) danab attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Si noi Rody attached the following image(s):

|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| camera noastra de bebe contine: patut ( in care printesa nu mai serveste somnic), pat twin in care printesa serveste somnic),calculatorul ca alt loc nu i-am gasit si accesorii bebeloase
 |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Nu serveste somnik in minunatia aia de patutz? Of, Of ! Si cand vine Diana , atunci inversezi rolurile: Daria in patul de adolescent si Diana in Patutz !
Foarte frumoasa camera fetelor, mami !
Si hai sa ne inscriem si noi la concurs: Camera Mariei. Maria & Mario attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| vai cum ma imbolnaviti voi pe mine ce frumoase sunt toate!!! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| codruta wrote:vai cum ma imbolnaviti voi pe mine
si pe mine... |
|

Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Nu mai fiti suparate fetelor.Stai sa vedeti cand ne vom muta in noua noastra casauta.Abea astept |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| david in camera lui |
|

| enacheeu wrote:david in camera lui
nu este nici o fotografie!? |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 3065
| venim si noi cu camera noastra si a Adinutzei !!! cu specificatia ca sotul meu a facut mobila noastra , si scara de la patutul fetei !!! georgy_adinutza attached the following image(s):

|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/13/2006 Mesaje: 422
| Georgy adinutza,felicitari sotului pentru ca a iesit o camera asa frumoasa. |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 3065
| papusa wrote:Georgy adinutza,felicitari sotului pentru ca a iesit o camera asa frumoasa.
multumim mult !!! |
|

| Trebuie sa se votezeeeee!!! |
|

| Noi votam Maria & mami |
|
|