|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| [quote=tyktak]Buna tuturor!
In sfarsit am reusit sa termin de crosetat bluzita dupa n incercari. Sper ca a iesit o bluzita reusita (mai ales ca este prima mea bluza crosetata).
Iata produsul finit:
frumos!frumos!frumos! |
| bire.anamaria wrote:liliana eu sunt certata cu aparatul foto si se "voaleaza"cand ma vede .miam facut si o poza intreaga dar nam vrut sa va speriati oanamaria, mami de gemeni, victoria, irinuta, carmenalina cate un pupic la fiecare mamibogdan nu mam mai aratat pentru ca asta e primul lucrusor facut pentru mine si nu aveam cum tyktac frumoasa bluzita ta la fel mi se intampla si mie!!!!!!!!! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/21/2010 Mesaje: 3
| Tyktak, ti-a iesit foarte frumoasa bluzica. Sa o porti sanatoasa si la mai multe!
[quote=tyktak]Buna tuturor!
In sfarsit am reusit sa termin de crosetat bluzita dupa n incercari. Sper ca a iesit o bluzita reusita (mai ales ca este prima mea bluza crosetata). Multumesc mult Lilianei si Marianitei pentru sfaturi si tuturor celorlalte pentru incurajari! Succes celor care mai au de crosetat!
Iata produsul finit:
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Fetelor ce de frumuseti! O sa fie tare greu la votareeee! |
|
| tyktac,ciula,ana,vali,dana,marianita,any,georgyana,ildi,roxintya cate un puuic dulce la fiecare.va multumesc mult |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/26/2012 Mesaje: 181
| Marianita, Ani78, alimami, georgyana, ildi, babycrochet, multumesc! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| anamaria...e foarte frummoasa, iti vine asa de bine...felicitari tyktak...e superba bluzica ta,are asa un aer elegant....felicitari |
|
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| tyctak , ma bucur ca ai avut curajul sa te apuci de bluzita, nefiind un proiect tocmai usor, si ca ai avut ambitia s-o duci la bun sfarsit, astfel te-ai ales cu o super-bluzitza. S-o porti sanatoasa. |
|
| liliana,vroiam sa te intreb cind inchizi concursul sa fiu pe faza cu votarea.mersi |
|
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Anamaria, imi place mult cum iti sta cu puloverasul. A iesit foarte frumos. Tyktac, bluza a iesit suerba. sa porti sanatoasa! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 4/20/2012 Mesaje: 54
| bire.anamaria wrote:eu am terminat .dar nu stiu parca atunci cand o faceam, imi placea mai mult si nu stiu ce sa fac.sa mai fac oare margine si jos.sotul zice sa nu mai fac pentru ca ar fi ca o rochie anamria, este superb! |
|
| madanuta,crisely va multumesc scuze ,acum am vazut postarea voastra. carmenalina tu cu stai cu bluzita? |
|
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Haideti fetelor, mai cu spor. |
|
| si eu fac galerie |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Waw!Ce frumoasa e bluza !Felicitari ! Abia astept s avad parada finala si voatrea ! |
|
|