Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| kmn wrote:pcinfo...te astept cu mare drag la o cafeluta si o sezatoare endy ..mulumesc mihaela...mult spor
si eu vreu la sezatoare |
|
|

| kmn wrote:mihaela...eu as face pe ochi de lant direct modelul iar apoi la sfarsit festonez cu picior simplu un rand sau doua , depinde cum se aseaza si ata pe care o ai.... asa am facut aici  si aici  WAAAAAAAAAAAAAAAW ce bluzite superbe !!! |
|
|

Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| gabi...multumesc.... hai si tu la sezatoare, stii ca te astept cu drag |
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Mai fetelor acum mai in gluma, mai in serios, cum fac americancele si nu numai, am putea face si noi sezatori din astea... In vara eventual cand mai vin si fetele de afara prin tara am putea pune de o sezatoare. O facem la sibiu ca e in centrul tarii :)) |
|

Inregistrat: 1/26/2010 Mesaje: 1902
| Eu vin cu o conditie: sa vina fiecare in costum national! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/12/2011 Mesaje: 650
| vali horhoianu wrote:Eu vin cu o conditie: sa vina fiecare in costum national! buna idee dar pt asta trebuie sa ne mutam toate la topicul de cusut sa ne facem costumele |
|
| io vreau pt ca asa as avea si eu motiv sa mai vin prin taraaaaaaaaaaa .........daca vreuna din fetele din tara se angajeaza la organizare ar fi superb........multe dintre noi am avea VACANTA MULT VISATA |
|

Inregistrat: 2/12/2011 Mesaje: 650
| pcinfo wrote: O facem la sibiu ca e in centrul tarii :)) la muzeul satului? |
|

| vali horhoianu wrote:Eu vin cu o conditie: sa vina fiecare in costum national! Super!!!!!! ,,eu am costumul de cand era mami fata ,,numa trebuie sa dau comanda sa-mi increteasca fustita(port de la JINA-SIBIU) |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Asa-asa, daca nu lucrati, barem sa povestiti... |
|

Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| Liliana.... , esti mortala!!!! |
|
| doar e forum de discutii ....vin si eu la sezatoare... dar fara costum.. |
|
Inregistrat: 1/25/2011 Mesaje: 747
| Super fetele! Vad ca trageti nu gluma, cum zicea Liliana va apucati de povesti
Carmen foarte frumoase bluzitele
Acum spuneti-mi mie cum mai stati cu bluzitele ca aici e Craciunul pe noi Intr-adevar am prelungit concursul acesta o luna dar ce sa zic, daca credeti ca mai aveti nevoie il mai prelungim. Astept sugestii |
|

Inregistrat: 1/26/2010 Mesaje: 1902
| Lili iti dau eu costum si uite cum eu sunt mai "old" va invit la mine la Topoloveni! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| As veni Vali ca am vazut ce fain ii la tine in gradina. Marilum mai prelungeste, dar fara o data anume, inchei concursul cand termina toate fetele care au inceput. |
|
|
|