Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Am si eu o bluza care imi place mult, insa nu stiu sa lucrez cu tehnica raglan. ACestea sunt pozele. Mami_de_gemeni attached the following image(s):

|
|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/1/2012 Mesaje: 113
| Superba bluzita Mihaela...merita incercata si asta. Nu cred ca nu reusesti tu sa faci si aceasta bluza dupa multitudinea de lucruri realizate...si atat de complicate (pt mine evident) |
|
|
| Multumesc pentru aprecieri. Am sa incerc sa vad ce iese, daca nu strig dupa ajutor.
|
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Miha e super bluzita, hai ca nu e greu, e chiar mai usor ,ca pe bucati. Eu inca nu mi-am gasit modelul, cred ca o sa caut altul, firul sta si m-asteapta. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/2/2010 Mesaje: 296
| Inspiratie... timea attached the following image(s):

|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| am inceput si eu ceva azi....
cand mai avansez va arat....
mult spor tuturor... |
|
| Mult spor fetelor. Sper sa incep si eu dupa ce termin salul Gail.
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 594
| Mihaela cred ca nu este greu deloc ,mai ales ca nu se face pe bucati si apoi este un pic cazuta pe umeri ,nu trebuie sa mai scazi sau sa cresti la scobitura. Te masori si apoi vezi cum se incadreaza modelul in dimensiunea dorita de tine .Crestera vine de la sine din model .cred ca e usor.E mult pana incepi. o sa vezi. |
|
| Nicoleta multumesc de incurajari si explicatii. Am sa incerc modelul cu siguranta. Insa ce fir mi-ar trebui si cat, pentru masura 42-44?
|
|

| timea wrote:Inspiratie...
Acelasi model l-am gasit si eu candva , insa era neagra si florile aveau alta forma... nu a iesit deloc in evidenta. In schimb asta e superba. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| mami de gemeni...eu zic ca ar iesi ceva super cu un bumbacel subtire, iar ca si cantitate cred ca 400 e suficient, daca firul e mai gros automat intra mai multa ata... |
|

| Doar atat am reusit sa fac ieri. AdrianaM attached the following image(s):

|
|
| Mult spor in continoare Adriana. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Deci faci florile separat si le prinzi la urma? |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/25/2011 Mesaje: 747
| In sfarsit miscare
Ma bucur ca a-ti trecut la treaba! Adriana iese foarte frumos! Liliana si Carmen abia astept sa vad ce lucrati! Mihaela sigur te descurci, nu e greu, doar inceputul! Multumesc pentru modelele de inspiratie |
|
|
|