Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 594
| Amandoua sunt la fel, acelasi model,aceeasi culoare.Una pt mine ,alta pt dna de la care am primit materialul.Mai am putin. Nicoleta C attached the following image(s):

|
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| ma bucur ca va plac |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/15/2011 Mesaje: 1026
| Buna fetelor, cautand prin modelele mele am gasit un model care cred ca s-ar putea incadra la bluzite elegante, asadar ..... sper a va placa delfin attached the following image(s):

|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Ce modele frumoase |
|
Inregistrat: 1/25/2011 Mesaje: 747
| Fetele, nici o miscare pe aici? |
|
| Mare liniste aici Ce faceti fetele? |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| banuiesc ca esarfe .Acolo este agitatie mare.Si dupa ce isi vor termina esarfele vor observa ca le lipseste bluza si asa se vor muta aici. |
|
| Ai mare dreptate Marinela. |
|
| Asa sper si eu |
|
| MMarinella wrote:banuiesc ca esarfe  .Acolo este agitatie mare.Si dupa ce isi vor termina esarfele vor observa ca le lipseste bluza si asa se vor muta aici.
daaaaa,ai dreptate! problema e ca se suprapun concursurile,eu una cel putin,nu stiu la care sa merg,alerg de colo-colo si timpul e acela care e |
|
| esarfele au prioritate ca a venit deja frigul si ne ingheata spatele stand si crosetand.Apoi doar cu un sal sau o esarfa pe umeri sa vezi cate bluzite se fac....... (pt ca totusi cu doar un sal pe tine o sa cam tremuri).Spor la crosetat fetelor si va astept si pe aici ca sa admir frumusetile care le faceti cu manutele voastre harnicute. |
|
| Ca bine zici Marinela |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/1/2012 Mesaje: 113
| Fetelor aveti idee cam cate rozete ar intra in bluzita asta? M-am hotarat in sfarsit sa-mi fac si eu o bluzita pe care o ador. Nu stiu daca o sa fie de concurs, dar as fi foarte multumita sa-mi iasa bine. Cam asa arata inceputul meu. Nu stiu daca se vede bine culoarea dar e un lila. AdrianaM attached the following image(s):

|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Bravo Adriana, frumos modelul. Ma apuc si eu, numa` sa-mi gasesc modelul , caut un model si nici cum nu-l mai gasesc. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/1/2012 Mesaje: 113
| Si eu aveam doua variante insa nu am schema la cealalta si nu sunt in stare sa citesc doar de pe poza. Cu schemele ma descurc deocamdata. |
|
|