Concurs- " Sezonul esarfelor"
Subiectul anterior · Subiectul urmator
kmn
Scris: Tuesday, November 20, 2012 8:03 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/21/2010
ce premiu frumos....sa le lucrezi cu drag, victoria...
Nicoleta C
Scris: Tuesday, November 20, 2012 9:13 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/9/2011
Liliana felicitari pt daruri.Victoria sa te bucuri de ele.sa le lucrezi cu placere si sa-ti aduca noroc.Da,intradevar frumoase si destul de multe.La toate concursurile am observat ca fetele sunt foarte generoase.Oare chiar toata lumea isi permite sa faca asemenea daruri?...Nu ar fi mai bine daca s-ar schimba ceva ,o felicitare spre exemplu .Te bucuri atunci cand primesti dar si tu la randul tau trebuie sa fii la fel de generoasa.Isi permite toata lumea asta?Sper sa nu va suparati pe mine,este doar o parere,dar vad ca darurile se inmultesc la fiecare concurs.
victoria1
Scris: Wednesday, November 21, 2012 1:58 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
va multumesc computerlove
mamibogdan
Scris: Wednesday, November 21, 2012 7:00 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/6/2011
Nicoleta C wrote:
Liliana felicitari pt daruri.Victoria sa te bucuri de ele.sa le lucrezi cu placere si sa-ti aduca noroc.Da,intradevar frumoase si destul de multe.La toate concursurile am observat ca fetele sunt foarte generoase.Oare chiar toata lumea isi permite sa faca asemenea daruri?...Nu ar fi mai bine daca s-ar schimba ceva ,o felicitare spre exemplu .Te bucuri atunci cand primesti dar si tu la randul tau trebuie sa fii la fel de generoasa.Isi permite toata lumea asta?Sper sa nu va suparati pe mine,este doar o parere,dar vad ca darurile se inmultesc la fiecare concurs.

Din acest motiv eu nu particip la concursuri sorry
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.