Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 594
| Liliana felicitari pt daruri.Victoria sa te bucuri de ele.sa le lucrezi cu placere si sa-ti aduca noroc.Da,intradevar frumoase si destul de multe.La toate concursurile am observat ca fetele sunt foarte generoase.Oare chiar toata lumea isi permite sa faca asemenea daruri?...Nu ar fi mai bine daca s-ar schimba ceva ,o felicitare spre exemplu .Te bucuri atunci cand primesti dar si tu la randul tau trebuie sa fii la fel de generoasa.Isi permite toata lumea asta?Sper sa nu va suparati pe mine,este doar o parere,dar vad ca darurile se inmultesc la fiecare concurs. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Nicoleta C wrote:Liliana felicitari pt daruri.Victoria sa te bucuri de ele.sa le lucrezi cu placere si sa-ti aduca noroc.Da,intradevar frumoase si destul de multe.La toate concursurile am observat ca fetele sunt foarte generoase.Oare chiar toata lumea isi permite sa faca asemenea daruri?...Nu ar fi mai bine daca s-ar schimba ceva ,o felicitare spre exemplu .Te bucuri atunci cand primesti dar si tu la randul tau trebuie sa fii la fel de generoasa.Isi permite toata lumea asta?Sper sa nu va suparati pe mine,este doar o parere,dar vad ca darurile se inmultesc la fiecare concurs.
Din acest motiv eu nu particip la concursuri |