Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| iti multumesc mult! ildi attached the following image(s):

|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Hai ca n-am si eu ce face acum si ma bag in seama...Am mesterit un hexagon, poate fac si eu o gentuta. Intrebarea e: hexagoanele se prind din mers sau la final? Vreo schema cu ordinea in care unesc hexagoanele aveti? Gata, am terminat cu intrebarile pe ziua de azi... |
|
| madanuta wrote:Hai ca n-am si eu ce face acum si ma bag in seama...Am mesterit un hexagon, poate fac si eu o gentuta. Intrebarea e: hexagoanele se prind din mers sau la final? Vreo schema cu ordinea in care unesc hexagoanele aveti? Gata, am terminat cu intrebarile pe ziua de azi... le poti prinde din mers,cu piciorus simplu,eu de ex le-am cusut,sa le pot aseza mai bine,cum preferi...daca le unesti pe fata din mers,va iesi o nervura in relief ca la gentutele ce ai vazut pe aici,cea a carlei,crinutzei,etc.sa ai mult spor! |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Madanuta, eu le-am unit la final, luand cate un ochi pe rand dintr-o parte si apoi cealalta. Nu iese chiar asa in relief "cusatura" . |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/22/2010 Mesaje: 327
| Felicitari! Votez nr.8 |
|
| ce o fi cu roxy? stie cineva,ceva de ea? a intrat alaltaieri si a deschis votarea dimineata devreme,de atunci nu a mai intrat.ar trebui sa dea STOP VOT,sau nu?au trecut 2 zile de votare... |
|
| Exact asta vroiam si eu sa intreb.Cat tine votarea ca ar fi trebuit sa fie deja STOP. |
|
| MMarinella wrote:Exact asta vroiam si eu sa intreb.Cat tine votarea ca ar fi trebuit sa fie deja STOP. nu stim nimic de roxy.votarea trebuia sa se inchida ieri la ore 24.sa caut cine are tel ei,sa vedem ce e cu ea.important e sa fie ok ea si petru,concursul poate astepta. |
|
| Normal.Ei sa fie bine ,asta este important acum. |
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Scuze de intarziere fete dragi dar cred ca ma intelegetzi cam cum este cu bebe mic!
Deci....STOP VOT! Castigatoarea esteeeeeeeee NR 15!
Ildi te rog trimite-mi datele tale prin pm! |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/11/2012 Mesaje: 152
| Felicitari,Ildi!
|
|

Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 1340
| ROXI FELICITARI PENTU TEMA ALEASA . A AVUT "PRIZA LA PUBLIC" ILDI INCA O DATA FELICITARI PENTRU REUSITA . O MERITAI. ASTEPTAM NOUA PROVOCARE. |
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Ligia multumesc! Ma bucur ca v-a placut! O parte din merit o are si Oana ! |
|
| deci,ceva gen decernarea la oscar,va multumesc tuturor care m-ati votat si in special crinutzei cea care a lansat provocarea de a realiza gentuta,furnizand si tutorialul complet. in ceea ce priveste noua tema,astept sugestiile voastre,caci sincer,in momentul de fata nu prea am idei,sunt intre valize caci duminica plec spre tara,colac peste pupaza vineri m-au chemat la lucru.asta ca sa nu stau prea linistita inainte de plecare.orice sugestie si idee va fi luata in considerare.eu ziceam ceva nu prea greu,ca e cald si plus e perioada concediilor.nu o sa aiba nimeni chef de lucru.am vb cu unele fete,ziceau sa ne pregatim cu tema ptr toamna. ildi attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Ildi , felicitari , da aveti dreptate un pic de relaxare trebuie si apoi fiecare in concediu cine stie ce modele vede si veniti inapoi cu idei noi si atunci incepeti iar Deci vacanta placuta si sa va intoarceti cu forte noi Va pup pe toate ! |
|
|