Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| andrushka wrote:
Habar nu am cum se prind,cred ca o sa le prind la urma pe toate,
la geanta flower-power,le-am prins din mers,pe fata lucrului si iese ca o nervura in relief.in tutorialul gentii cu flori africane,zice sa le prinzi pe dosul lucrului insa ,cu pic simplu,eu le-am cusut ca mi se parea ca iese mai frumos. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 1340
| eu tot le-am cusut , pentru ca nu stiu sa le prind din mers . si a iesit destul de bine |
|
| Eu de 2 zile tot taraganez finalizarea celei de-a 3 jachete. Si cum afara vremea e tocmai buna de a fi purtata |
|

Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 1340
| Mihaela sa iti facem unpic de galerie |
|
| Aseara am terminat primul hexagon si la al dolea sunt pe la jumatate. Azi sper sa o finisez.
|
|
| Se mai poate inscrie la acest concurs sau deja sa terminat?Ma trezesc si eu acum ca deh am facut si eu un patrat pt o paturica. |
|
| Din cate stiu a mai fot prelungit pana maine. Insa sa vedem ce spune si Roxy. Eu azi am avut o migrena groaznica ca numai in pat am stat, abia acum pot sa manc si eu ceva, insa nu a trecut.Cred ca nu mai am timp sa termin jachetica nr 3, raman in concurs doar celelalte.
|
|
| Aaaaaa daca e pana maine nici o sansa nu am.Am un sfert de paturica.Nici daca imi pun inca o pereche de maini tot nu trebuie. Mihaela sper sa iti treaca migrena ,sa te faci bine si sa termini si jacheta nr 3. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/22/2010 Mesaje: 120
| am terminat si eu
mai greu cu pozele la purtator ca nu prea a vrut sa stea dar am obtinut ceva pana la urma idunn attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Idunn foarte frumoasa si,, rochita ,,si fetita [sa rimeze ] dar acum fa cite o floare si pe sandalute |
|
| idunn,felicitari,ptr ambele realizari! (rochitza si fetiza) |
|
| Wow ce rochita superba. Sa o poarte cu placere micuta. |
|

Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| indun...ce frumoasa e rochita....dar si fetita....felicitari |
|
| Idunn foarte frumoasa si rochita, dar si fetita. Felicitari.
|
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Idun ,frumoasa combinatia de culori,iar fetita este o scumpa |
|
|