Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 1345
| Angel,Ral,Laly,superbe. . Mult spor fetelor |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 1340
| Angel,Ral,Laly, sunt frumoase , felicitari eu am inceput o gentuta dar nu am poze din timpul lucrului si deja sunt la manere, asa ca poate la celalalt concurs, dar sa stiti ca de pe dreapta,.. eu va admir lucrurile voastre. felicitari la toate concurentele. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| raly,laly,miha,carla!spor in continuare! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/18/2012 Mesaje: 806
| va multumesc la toate.jacheta vroiam s-o fac demult,dar cum era in poza,dar cum am atatea resturi m-am gandit sa le pun ca sa le termin.n-am crezut ca poti face atatea lucruri frumoase cu patrate.as vrea sa fac si o gentuta cu flori africane,nu mai stiu cine a pus una.dar mai poate astepta gentuta |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 451
| Si eu cu inca o gentuta verde, verde, verde. Imi cer scuze pentru calitatea pozelor, in realitate culoarea este mult mai frumoasa! Crinutza1974 attached the following image(s):

|
|
| Crinutza1974 wrote:Si eu cu inca o gentuta verde, verde, verde. Imi cer scuze pentru calitatea pozelor, in realitate culoarea este mult mai frumoasa! ce frumos arata,crinuza,gentuta ta! |
|
| vin si eu cu gentuta mea,ma primiti? di pacate cea cu hexagoane abia am inceput-o ,nu o voi termina pina in 30,data inchiderii concursului,chiar daca fac toate florile imi lipseste ata alba ptr baza. ildi attached the following image(s):

|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Ce frumoasa si vesela este! Iar in legatura cu termenul stati linistite ca precis o mai lungim avand in vedere ca eu o sa nasc pe joi-vineri! |
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Crinutza si gentutza verde e super! |
|
| nastere usoara,draga!singura mea problema e ca magazinul de und ema aprovizionez deschide doar joi-vineri-sambata,altfel as fi reusit sa termin si api nu ar fi corect fata de cele care au terminat sa fie prelungit din vina mea,daca motivele sunt subiective,o sa vad daca reusesc,caci si baza ia ceva timp sunt 32 hexagoane.mersi oricum,roxy! |
|

Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| Crinutza,Ildi ,frumoase amandoua gentutele |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2009 Mesaje: 622
| Sunt superbe amandoua. Ador modelul asta de gentuta cu patrate colorate. Diseara o termin si eu pe a mea :)
|
|
| ral wrote:Sunt superbe amandoua. Ador modelul asta de gentuta cu patrate colorate. Diseara o termin si eu pe a mea :)
abia astept sa o vad! intre timp,iata hexagoanele mele ildi attached the following image(s):

|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Ce frumoase gentute!!!! |
|
| flori1972 wrote:Crinutza,Ildi ,frumoase amandoua gentutele flori!: carla,parca aveai si tu o gentuta in lucru,nu ne arati nimic? |
|
|
|