Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/22/2010 Mesaje: 854
| ce tema frumoasa dar eu de acum am piticutele acasa...chiar nu stiu daca voi mai putea lucra o sa incerc sa vad daca ma lasa spor la lucru fetelor,sunt sigura ca vor iesi numai minunatii din manutele voastre |
|
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 3/30/2012 Mesaje: 4
| Pentru inspiratie si spor la lucru.

|
|
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Superbe modele mult spor la lucru harnicutelor! |
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| va astept pe toate cu mare drag daca va mai fi nevoie mai prelungim termenul, acum e si frumos afara si cred ca multe dintre noi sunt la plimbare cu piticii si timp pentru tricotat e mai putin....
|
|

| fetelor, v-ati ales modelul?...a inceput cineva ceva?
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Pentru a 6-a poza postata de Monabia14, are cineva o diagrama sau filmulet cum se face. Ma tenteaza si pe mine sa incerc. |
|

| mihaela, mie imi pare ca e acest model... cu o precizare...se incepe lucrul de la gat in jos, se modeleaza crescand linia subratului si apoi se merge drept pana jos... poate fete mai experimentate sa isi dea cu parerea
kmn attached the following image(s):

|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/18/2010 Mesaje: 125
| Am inceput si eu o rochita pentru o domnisoara de 1 an!Cu marimea am mari emotii, pentru ca e un cadou, iar sarbatorita locuieste in Ungaria. Mihaela Andrei attached the following image(s):

|
|

| frumos inceput, mult spor mihaela |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/22/2010 Mesaje: 854
| Mihaela Andrei wrote:Am inceput si eu o rochita pentru o domnisoara de 1 an!Cu marimea am mari emotii, pentru ca e un cadou, iar sarbatorita locuieste in Ungaria. ce frumoasa e |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/27/2011 Mesaje: 455
| Mihaela Andrei, este foarte frumos modelul rochitei! Spor la lucru in continuare!
Am inceput si eu ceva, nu stiu daca poate fi inscris la concurs pt ca este doar partea de sus a unei rochite (bluza), partea de jos va fi din panza, o voi coase la sfarsit. Cam asa arata: green_eyes_11 attached the following image(s):

|
|

| green eyes 11...e frumos inceputul tau, din pacate nu poate fi inscrisa la concurs , dar te asteptam in continuare, mai e timp destul...poate te hotarasti sa faci altceva... |
|

| ce liniste e pe aici fetelor, eu va fac galerie celor care ati inceput si va sustin pe cele care sunteti inca nehotarate |
|

| a mai inceput cineva?...ceva?
|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/18/2010 Mesaje: 125
| Eu am terminat rochita, care a si plecat la sarbatorita.Sper sa fie un cadou inspirat. Mihaela Andrei attached the following image(s):

|
|
|
|