|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/2/2010 Mesaje: 179
| Si eu sunt de aceeasi parere cu Oanamaria. Nu mai are rost sa mai discutam despre ce s-a intamplat. Multumim Mirelei ca a fost pe faza. Hai sa trecem la lucrurile serioase. Spor la treaba concurentelor. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/31/2011 Mesaje: 44
| |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/18/2009 Mesaje: 326
| nu cred ca era nevoie ca cineva sa verifice cat de sincere suntem,doar rasfoind paginile forumului iti dadeai deama |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| parerea mea personala este urmatoarea.te crezi prea importanta pt noi.noi nu avem nevoie de una ca tine ca sasi bata joc de noi.cine te crezi?si inca ceva nu are importanta din care parte a romaniei esti.aici suntem doar amatoare si profesioniste a lucrului manual.nimic altceva.ma refer la ce ai scris la concursul top crosetat.deci masoarati importanta inainte de a scrie ceva adresat noua. si cum iti permiti sa zici ca is doar 2-3 care lucreaza pe aici?singura care nu lucreaza esti tu.nu pot sati spun aici ce cred despre tine.rusine.nu prea mi se pare ca ai cerut scuze la nimeni acuzind iar.oricum nu meriti alta importanta.e ultima data ca te bag in seama. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/27/2010 Mesaje: 383
| Mie mi-ar fi rusine sa mai comentez ceva,apai sa mai trimit si pupici |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| va dati seama ce persoane exista pe lume?una sa nimerit pe aici.fetele imi pare rau ca suntem off-topic dar nu avem ce face cind cineva ne ia la misto. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/26/2010 Mesaje: 1902
| Fata a dorit sa o intoarca ca la ....Cahul dar nu i-a tinut....asta-i tot , nebagarea in seama de acum in colo cred ca doare mai tare .... |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
|
vali horhoianu wrote:Fata a dorit sa o intoarca ca la ....Cahul . Vali
De fapt intrasem sa vad ce ati mai facut ,pe unde ati mai ajuns cu treaba poate imi iau si eu inima-n dinti . |
|
| Scuzati cacofonia Imi pare rau dar am vrut sa fiu mai blinda cu fata si am dat-o eu in bara.. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Vali, nu de cacofonia ta am ras stie lumea mai veche ca de fapt eu sunt cacofoana forumului, sa nu-mi iei titlul am ras de povestea asta intoarsa cal a Cahul Succes la concurs fetelor. |
|
Inregistrat: 6/11/2010 Mesaje: 1295
| deci, n-a inceput nimeni..nimic? si eu cam bajbai dupa ceva sa fie si de sezon, deci purtabil si ce n-am mai facut si....hai si voi, incepeti careva |
|
Inregistrat: 8/29/2009 Mesaje: 88
| Am cautat si-am rascolit,în speranta ca ma voi decide sa lucrez ceva cu floricele.Am gasit ,dar s-a ivit o noua problema.....prea multe sunt frumoase.Mai am un pic si termin o vesta pt Diana,apoi as vrea sa-i fac ceva,dar..nu stiu ce.Va multumesc pentru pulsul pe care mi l-ati dat.Stiam demult sa crosetez si sa tricotez,dar....nu credeam c-o sa-mi mai foloseasca pâna nu v-am descoperit !Spor la lucru! Voi ați putea decide??? M-ar tenta modelul cu lalele...Sper să-mi iasa ,voi incerca pe un eșantion,ca nu ma pricep la diagrame ,fac dupa ...ochi cum s-ar spune,dar să termin întâi ce-am început.Cred ca dintr-un fir acril ar merge ,nu? Bye! nelabodea attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 11/17/2010 Mesaje: 1959
| Nela ,eu le-as face pe toate,in timp! |
|
| Superbe! Hai incerca si la concurs ca te pricepi! |
|
Inregistrat: 8/29/2009 Mesaje: 88
| Ma pricep cumva,dar nu intelegeti gresit,sunt doar modele care m-au ametit in sapaturile mele prin arhiva internetului.Acum vreau doar sa ma decid,ca sa-mi cumpar fir.Si o sa lucrez. Nu neaparat pt concurs cat pt multumirea mea cand zice Diana„ Mami,faci cutulita=caciulita pentru mine?”Ca i-am facut caciulite si ea stie ca asta face mami Si eu le-as face pe toate !!! |
|
|