|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| silvisor wrote:Am mai avansat si eu , sper sa-l termin in termen. ">http:// 
Silvisor,iese minunat! |

Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| e reusit sper sa-l termini la timp,Lucrezi frumos ! |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/13/2012 Mesaje: 131
| oachi wrote:neata dragutelele!! Am inceput si eu aseara, nu am facut prea mult si oricum am constatat ca nu am nuante de verde, deci pe la 10 ma duc in cautare de fire! Deocamdata, atat am reusit sa fac!!!Sper sa va incante privirile!!! Pana acum am folosit 12 culori!!!
foarte frumos inceput,cred ca o sa iasa suberb la sfarsit,abia astept sa vad finalul |

| diana_mm27 wrote:Multumesc mult de tot, Gabyta si Oachi. Sunt 2 culori in degrade, un rosu inchis si un portocaliu, pentru ca nu am gasit prin casa culori uni pentru cele 2 nuante. Ma duc sa fac poze la baticut si le postez imediat. Mai ramane de cusut si sa pun moatele, dar se culca fetele si trec la treaba. Oachi, toata stima pt tine, nu stiu cum de nu te incurci in atatea ate, iar pe dos... iese super!!!!!!! Imi plac tare mult culorile tale, Ioana, spor la  in continuare. Iese foarte frumos!
ce frumoasa si finuta e |

| mimisor wrote:salutare... gata sunt caciulitele mele...am facut o colectie
ce frumoase sunt |

| Mami_de_gemeni wrote:Am terminat vestuta. Am poza si cu "fotomodel" - Alessandro.
superba vestuta |

| silvisor wrote:Am mai avansat si eu , sper sa-l termin in termen. ">http://  foarte interesant modelul,ma tenteaza sa imi fac mie unul la fel |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/27/2010 Mesaje: 383
| Multumesc fetelor Am revenit cu poze. Cea la purtator e cam stearsa ca nu statea locului deloc

|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| ioana_m wrote:Multumesc fetelor  Am revenit cu poze. Cea la purtator e cam stearsa ca nu statea locului deloc 
Il prind foarte bine culorile. Sa le poarte cu placere.
|

Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| ioana felicitari e minunata si prichidelul la fel |

Inregistrat: 3/5/2011 Mesaje: 1531
| Silvisor ce frumos ! Ioana tare dragut setul si pitici la fel ,sa iti traiasca!
 |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/27/2010 Mesaje: 383
| Multumesc! O primavara frumoasa tuturor |

Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 1345
| Ioana,Silvisor sunt superbe |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 6/22/2010 Mesaje: 79
| Fetelor, va multumesc la toate! O primavara frumoasa asemeni visurilor feerice ,plina de sanatate,bucurii si multa fericire! |
|

Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| frumos , bebelu, frumos modelul si mamica sa traiasca sa mai faca |
|
|