Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/28/2006 Mesaje: 132
| Bravoooo! Eu am ascultat inca o data tot ce am. Pe asta nu o am.O aveam acasa la Sibiu pe mag...inregistrata demult. |
|
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Am fost la concert. Rolling Stones au fost super, am ramas impresionata, au o energie extraordinara si au facut un show pe cinste. Nota 10 pt Mick Jagger, care s-a adresat publicului foarte mult in limba romana! Si nu doar un "Multumesc" sau un "Va iubesc", ci propozitii intregi. Nota 9 pentru public, care desi a fost cel mai numeros de la toate concertele care s-au tinut in Romania (vreo 60.000 de oameni de toate varstele), parca nu a rezonat cu muzica chiar la nivelul la care m-as fi asteptat. Adica nu a dansat si nu a cantat asa cum credeam ca se va intampla, cel putin pe unele piese. Nota 3 pt organizare. N-am avut voie sa intram cu nici un fel de lichid, nici macar la pet, iar inauntru puteai cumpara ceva bere, suc sau apa doar daca erai dispus sa te calci in picioare vreo doua ore in jurul unor corturi unde se vindeau respectivele bauturi la suprapret. Wc-urile ecologice nu aveau lumina, iar dupa lasarea intunericului utilizarea lor era oarecum riscanta. A fost ingramadeala mare si la intrare si la iesire, iar desi la 12 noaptea au iesit de pe stadion cateva zeci de mii de oameni, nu au mai circulat nici un fel de mijloace de transport in comun. Dar a meritat sa-i vad! |
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Bravo Miru... ma bucur ca te-ai distrat.
Despre organizare, cred ca sunt si anumite puncte bune, cel putin cu interzicerea lichidelor... Cam asa este cu WC ecologice nu au lumina, deh sunt ecologice , slaveaza curent...ai dreptate ca este cam riscant folosirea lor pe intuneric... ... cel putin din motive igienice...dar poate data viitoare vei folosi o mica lanterna dor sa-ti lumineze calea...
Personal nu imi place Rolling Stones si desi vor avea concert in Israel ( prima mare formatie de muzica care se incumeta sa concerteze dupe razboiul de anul trecut si dupa ce Depeche Mode au renuntat si ne-au lasat plangand cu lacrimi amare 2 zile inainte de concertul muuuuuuult asteptat ) eu nu ma voi duce...
|
|
|
| Cristy, multumesc! Cu wc-urile nu a fost o problema asa mare pt mine, lipsa apei si deshidratarea m-au scutit de nevoia stringenta de a le folosi... Depeche Mode au cantat si in Romania, nu am fost, dar am inteles ca a fost fain! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Miru wrote:Depeche Mode au cantat si in Romania, nu am fost, dar am inteles ca a fost fain!
Mi s-a facut un gol in stomac... .. daca ai stii cand am plans de ciuda ca locuiesc in tara asta nenorocita... nu am fost singura care a plans... nici pana in ziua de fata nu cred ca au fost iertati in totalitate...cu toate aste inca ii mai ador... |
|

Inregistrat: 1/27/2007 Mesaje: 1849
| Miru ma bucur si eu ca ti-a placut si ca te-ai simtit bine Ce mult mi-ar fi placut sa fii mers si eu...cine stie poate vreodata o sa-i vad si eu, ca de mica iubesc muzica lor. Sambata o sa vina si la noi Uriah Heep macar pe ei sa-i vad... |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| crista wrote:... Sambata o sa vina si la noi Uriah Heep macar pe ei sa-i vad...
O sa iti placa Uriah Heep. Eu am fost la un concert Iris si Uriah Heep si a fost excelent! Mi-a placut foarte mult. |
|
| Cristy, te inteleg perfect, imi pare rau! Dar eu zic ca vei mai avea sansa de a-i vedea! Crista, multumesc! Sa nu ratezi Uriah Heep si sa ne povestesti cum a fost!
Si am uitat sa va spun lucrul cel mai important: eu am fost la concert cu sora-mea si niste prieteni din BV, iar tati a stat acasa cu Mihaita, ca soacra-mea nu prea s-a simtit bine in ultima vreme si nu l-am mai dus pe Mihaita la ea. Avem un tati gigea, nu? |
|

Inregistrat: 1/27/2007 Mesaje: 1849
| Sambata in 4 august vine la noi Uriah Heep ...abia astept, o sa va povestesc cum a fost Mihaita ai un tati gigea, gigea cum zice mami ...asa mai zic si eu, doar si mami mai trebuie sa faca o iesire din cand in cand... |
|
|
|