Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| "Rolling Stones, legendara trupa rock & roll, va concerta live la Bucuresti, in 17 iulie 2007, pe stadionul Lia Manoliu, intr-un spectacol care face parte din turneul mondial "A Bigger Bang".
Biletele vor fi disponibile intr-o gama larga de categorii de preturi: 87 RON, 97 RON, 137 RON, 167 RON, 197 RON, la care se adauga bilete VIP, la 797 RON. Biletele vor fi puse in vanzare pentru publicul larg incepand cu 2 aprilie 2007, atat online, cat si in magazinele Diverta. Scena de la Bucuresti va avea o deschidere de 62,5 metri, adancime de 17,6 metri, inaltime de 21 de metri si o greutate de aproximativ 200 de tone. O parte a scenei adusa de formatia Rolling Stones, gliseaza perpendicular pe centrul constructiei, creand o scena B , o "insula" in mijlocul stadionului. Designul neobisnuit atat pe scena cat si in afara ei a fost o caracteristica de baza a turneurilor formatiei Rolling Stones inca din America anilor 1975. Turneul "A Bigger Bang" a inceput in august 2005 si a inclus diverse locatii din America de Nord si din partea de Est a Asiei. Pana la sfarsitul lui 2005, turneul a stabilit un record al incasarilor de 162 milioane de dolari, doborandu-l pe cel vechi - detinut tot de Rolling Stones, din anul 1994. In noiembrie 2006, "A Bigger Bang" a fost declarat turneul cu cele mai mari incasari din toate timpurile, 437 milioane de dolari. Turneul desfasurat in America de Nord a adus incasari de 138,5 milioane de dolari, situandu-se pe locul 3 al veniturilor aduse de un turneu – dupa cel al trupei din 2005 (162 milioane de dolari) si al celor de la U2 din acelasi an (138,9 milioane de dolari). Printre tarile incluse in turneul european se numara Belgia, Olanda, Marea Britanie, Germania, Franta, Spania, Portugalia, Italia, Croatia, Serbia, Ungaria, Cehia, Ucraina, Rusia, Finlanda, Norvegia, Suedia, Danemarca, Elvetia si Irlanda. Logo-ul oficial al concertului este "Chippy Tongue", o varianta redesenata a traditionalului logo Rolling Stones."
SURSA
Cred ca voi merge la concert. Mai merge cineva? A cumparat cineva bilete? |
|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/12/2007 Mesaje: 138
| da. noi mergem. am luat deja biletele. mie imi place la nebunie Rolling Stones, chiar dc nu mai sunt ce-au fost odata. am luat din cele cu 97 ron. |
|
|

Inregistrat: 9/28/2006 Mesaje: 132
| Pentru mine asta e evenimentul anului. Tin minte ca ascultam Clapton, Zeppelin, Purple, R. Stones, Moody Blues, Animals, Creedance etc etc etc impreuna cu tata si tot el ne zicea ce n-ar da sa ii vada macar pe unii din ei live. E ceva sa ajungi la concert...cel putin eu una as avea ce impresii sa-i relatez lu' fii-mea cand va creste. daca o sa avem cu cine o lasa, mergem negresit |
|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Distractie placuta la concert!
 |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Am si eu o intrebare de profan pentru fanii Rolling Stones. Cum se numeste minunata melodie de pe clipul publicitar pentru concert in care se aunca adolescentii unul cate unul in multime, si multimea ii prinde in maini? Of, ca nici nu stiu cum sa explic mai bine... |
|
| papi wrote:da. noi mergem. am luat deja biletele. mie imi place la nebunie Rolling Stones, chiar dc nu mai sunt ce-au fost odata. am luat din cele cu 97 ron. Papi, le-ai cumparat de la Diverta? Biletele sunt la Peluza? Maria, eu il las pe Mihaita cu soacra-mea. Kiki, multumim! Cute, trebuie sa urmaresc clipul publicitar, nu stiu ce melodie e.
|
|

| Cred ca sunt cam 2 sau 3 melodii. Una e sigur Black Sugar.Nu prea imi aduc aminte la faza cu adolescentii ce e. Stau cam de 15 min si nu s-a dat clipul publicitar. Miru, eu nu am pe NIMENi aici, sper numai ca poate gasim femeie/bona pina atunci( ca oricum avem in plan) |
|
| maria75 wrote: Miru, eu nu am pe NIMENi aici, sper numai ca poate gasim femeie/bona pina atunci( ca oricum avem in plan) BAFTA! |
|

| nu e Brown Sugar. E o balada, cred! Ca e lucrata intr-ub registru mai grav. help... Oricum ,multumesc pentru raspunsuri! |
|

| da, cred ca nu stiu clipul ala... |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/17/2006 Mesaje: 698
| supertare...
pacat ca nu am cum sa vin la concert...poate data viitoare, o sa va pun sa-mi povestiti |
|

| maria75 wrote: da, cred ca nu stiu clipul ala...
S-ar putea sa fie facut de Vodafone, pentru abonatii care pot beneficia de bilete prin SMS, dar nu sunt sigura. |
|

Inregistrat: 1/12/2007 Mesaje: 138
| Miru, chiar nu stiu de unde au fost luate biletele. s-au ocupat de toata treaba asta niste prieteni de-ai nostri cu care mergem la concert. stiu doar ca ne-au anuntat sapt trecuta ca au facut rost de bilete. dar ii intreb maine si iti spun
|
|
| Papi, merci, astept amanunte! |
|

| Am gasit melodia! Este vorba de Paint it black. |
|
|
|