Concediul Si Indemnizatia Pt Ingrijire Copil, Ministerul Muncii
Subiectul anterior · Subiectul urmator
kali
Scris: Wednesday, January 10, 2007 6:16 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
stele_pe_cer wrote:
Ieri mi-a spus o prietena fara copil cum ca colegele ei de servicu cele cu bebei mici nu mai stau 2 ani in CIC ci 3.Si copii sunt normali, nu cu deficiente.M-a bulversat rau vestea asta...stiti ceva?Eu nu am gasit nimic pe net despre asta...si tare mi-as dori sa existe!

Da, si eu cunosc mamici care si-au aranjat astfel incat sa poata sta 3 ani acasa cu copilul. Se poate orice daca ai pile, dar bineinteles trebuie inventata o boala, ceva.
Kiki
Scris: Wednesday, January 10, 2007 6:17 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
kali wrote:

Da, si eu cunosc mamici care si-au aranjat astfel incat sa poata sta 3 ani acasa cu copilul. Se poate orice daca ai pile, dar bineintees trebuie inventata o boala, ceva.

Aaaaa, mie nu imi place sa inventez o boala. Una e sa imi iau eu concediu medical pe cine stie ce boala inchipuita, dar cu copilul, nici nu ma gandesc nu
danab
Scris: Wednesday, January 10, 2007 6:26 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
Daca te gandesti ca ramane in fisa copilului si peste ani poate fi o problema, nu merita sa mai stai acasa un an.
Prin liceu isi mai inventau boli, si un coleg nu s-a mai putut inscrie la un liceu militar ca avea in fisa o boala neaccepata pale fictiva.
Kiki
Scris: Wednesday, January 10, 2007 6:27 PM
Nivel

danab wrote:
Daca te gandesti ca ramane in fisa copilului si peste ani poate fi o problema, nu merita sa mai stai acasa un an.
Prin liceu isi mai inventau boli, si un coleg nu s-a mai putut inscrie la un liceu militar ca avea in fisa o boala neaccepata pale fictiva.

Da, corect. Niciodata nu stii ce se intampla. De asta ma feresc.
stele_pe_cer
Scris: Wednesday, January 10, 2007 10:46 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
kali wrote:

Da, si eu cunosc mamici care si-au aranjat astfel incat sa poata sta 3 ani acasa cu copilul. Se poate orice daca ai pile, dar bineinteles trebuie inventata o boala, ceva.

Nu vorbesc de ilegalitati sau de minciuni, vorbesc de lucruri legale.Dar nu stiu nimic din lege.Cica s-ar fi regularizat anii de stat acasa atat pt.copii normali cat si pt.cei cu handicap la 3 ani.
kali
Scris: Thursday, January 11, 2007 7:28 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
stele_pe_cer wrote:

Nu vorbesc de ilegalitati sau de minciuni, vorbesc de lucruri legale.Dar nu stiu nimic din lege.Cica s-ar fi regularizat anii de stat acasa atat pt.copii normali cat si pt.cei cu handicap la 3 ani.

Nu te poti interesa exact care e baza legala?
danab
Scris: Thursday, January 11, 2007 7:49 AM
Nivel

stele_pe_cer wrote:

Ieri vorbea la televizor ministra care se ocupa de aceasta problema si spunea ca 3 ani sunt pentru copiii cu handicap. Pentru copiii sanatosi concediul e de 2 ani.
stele_pe_cer
Scris: Thursday, January 11, 2007 8:20 AM
Nivel

danab wrote:

Ieri vorbea la televizor ministra care se ocupa de aceasta problema si spunea ca 3 ani sunt pentru copiii cu handicap. Pentru copiii sanatosi concediul e de 2 ani.

Asa stiam si eu.
stele_pe_cer
Scris: Thursday, January 11, 2007 8:20 AM
Nivel

kali wrote:

Nu te poti interesa exact care e baza legala?

DA.O sa sun astazi si sa vad ce raspuns primesc.
Vesna
Scris: Thursday, January 11, 2007 9:52 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2006
Stele, a fost doar o propunere ca, de la 1 ian 2007, CIC-ul sa fie de 3 ani si indemnizatia de 11 mil, dar nu a fost acceptata.
stele_pe_cer
Scris: Thursday, January 11, 2007 1:00 PM
Nivel

Vesna wrote:
Stele, a fost doar o propunere ca, de la 1 ian 2007, CIC-ul sa fie de 3 ani si indemnizatia de 11 mil, dar nu a fost acceptata.

Ce bine ca nu a fost acceptatayes !Nici nu as fi avut ce sa fac cu 3 mil in plus ras iar inca 1 an in plus era mai mult decat puteam duce euras hohot !Normal ca porcii nu fac gesturi nobile si caritabiletunete !
Kiki
Scris: Thursday, January 11, 2007 1:04 PM
Nivel

Vesna wrote:

what what what Rau ne statea acasa inca un an si cu bani mai multi in buzunar!
Cris Rusu
Scris: Thursday, January 11, 2007 1:05 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/14/2006
Kiki wrote:

De acord!plans plans
danab
Scris: Thursday, January 11, 2007 2:28 PM
Nivel

Kiki wrote:

Eu nu cred ca as mai rezista inca un an uff
Miri
Scris: Thursday, January 11, 2007 9:11 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
La ora actuala, mama poate sta acasa in CIC 2 ani, in care beneficiaza de suma alocata acestei perioade, plus inca un an, la cerere, de concediu fara plata, pentru cele care doresc acest lucru.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.