Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| stele_pe_cer wrote:Ieri mi-a spus o prietena fara copil cum ca colegele ei de servicu cele cu bebei mici nu mai stau 2 ani in CIC ci 3.Si copii sunt normali, nu cu deficiente.M-a bulversat rau vestea asta...stiti ceva?Eu nu am gasit nimic pe net despre asta...si tare mi-as dori sa existe!
Da, si eu cunosc mamici care si-au aranjat astfel incat sa poata sta 3 ani acasa cu copilul. Se poate orice daca ai pile, dar bineinteles trebuie inventata o boala, ceva. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| kali wrote:
Da, si eu cunosc mamici care si-au aranjat astfel incat sa poata sta 3 ani acasa cu copilul. Se poate orice daca ai pile, dar bineintees trebuie inventata o boala, ceva.
Aaaaa, mie nu imi place sa inventez o boala. Una e sa imi iau eu concediu medical pe cine stie ce boala inchipuita, dar cu copilul, nici nu ma gandesc |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Daca te gandesti ca ramane in fisa copilului si peste ani poate fi o problema, nu merita sa mai stai acasa un an. Prin liceu isi mai inventau boli, si un coleg nu s-a mai putut inscrie la un liceu militar ca avea in fisa o boala neaccepata fictiva. |
|
| danab wrote:Daca te gandesti ca ramane in fisa copilului si peste ani poate fi o problema, nu merita sa mai stai acasa un an. Prin liceu isi mai inventau boli, si un coleg nu s-a mai putut inscrie la un liceu militar ca avea in fisa o boala neaccepata fictiva.
Da, corect. Niciodata nu stii ce se intampla. De asta ma feresc. |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| kali wrote:
Da, si eu cunosc mamici care si-au aranjat astfel incat sa poata sta 3 ani acasa cu copilul. Se poate orice daca ai pile, dar bineinteles trebuie inventata o boala, ceva.
Nu vorbesc de ilegalitati sau de minciuni, vorbesc de lucruri legale.Dar nu stiu nimic din lege.Cica s-ar fi regularizat anii de stat acasa atat pt.copii normali cat si pt.cei cu handicap la 3 ani. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| stele_pe_cer wrote:
Nu vorbesc de ilegalitati sau de minciuni, vorbesc de lucruri legale.Dar nu stiu nimic din lege.Cica s-ar fi regularizat anii de stat acasa atat pt.copii normali cat si pt.cei cu handicap la 3 ani.
Nu te poti interesa exact care e baza legala? |
|
| stele_pe_cer wrote:
Nu vorbesc de ilegalitati sau de minciuni, vorbesc de lucruri legale.Dar nu stiu nimic din lege.Cica s-ar fi regularizat anii de stat acasa atat pt.copii normali cat si pt.cei cu handicap la 3 ani.
Ieri vorbea la televizor ministra care se ocupa de aceasta problema si spunea ca 3 ani sunt pentru copiii cu handicap. Pentru copiii sanatosi concediul e de 2 ani. |
|
| danab wrote:
Ieri vorbea la televizor ministra care se ocupa de aceasta problema si spunea ca 3 ani sunt pentru copiii cu handicap. Pentru copiii sanatosi concediul e de 2 ani.
Asa stiam si eu. |
|
| kali wrote:
Nu te poti interesa exact care e baza legala?
DA.O sa sun astazi si sa vad ce raspuns primesc. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2006 Mesaje: 1307
| Stele, a fost doar o propunere ca, de la 1 ian 2007, CIC-ul sa fie de 3 ani si indemnizatia de 11 mil, dar nu a fost acceptata. |
|
| Vesna wrote:Stele, a fost doar o propunere ca, de la 1 ian 2007, CIC-ul sa fie de 3 ani si indemnizatia de 11 mil, dar nu a fost acceptata.
Ce bine ca nu a fost acceptata !Nici nu as fi avut ce sa fac cu 3 mil in plus iar inca 1 an in plus era mai mult decat puteam duce eu !Normal ca porcii nu fac gesturi nobile si caritabile ! |
|
| Vesna wrote:Stele, a fost doar o propunere ca, de la 1 ian 2007, CIC-ul sa fie de 3 ani si indemnizatia de 11 mil, dar nu a fost acceptata.
Rau ne statea acasa inca un an si cu bani mai multi in buzunar! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2006 Mesaje: 1445
| De acord! |
|
| Eu nu cred ca as mai rezista inca un an |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| La ora actuala, mama poate sta acasa in CIC 2 ani, in care beneficiaza de suma alocata acestei perioade, plus inca un an, la cerere, de concediu fara plata, pentru cele care doresc acest lucru. |
|
|