Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| Miri wrote:Vesna, din cite stiu eu si din ceea ce am mai auzit la Tv, banii inca nu se pot vira pe card! Desi s-au laudat ca in 2-3 luni rezolva problema cardurilor,a trecut deja jumatate de an si nu s-a mai rezolvat nimic!
nu se poate! mie de la inceput mi-au intrat pe card si indemnizatia si alocatia. Ia mai incercati. |
|
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 971
| La Galati se pot primi banii pe card. Am fost la BRD am deschis un cont am primit un card de la ei si cu un extras de cont am mers la ITM . Acolo am completat o cerere si cam asta este voi primi banutii pe card. (nu trebuie sa mai astept postarita) |
|
|

Inregistrat: 2/27/2006 Mesaje: 1307
| Se dau si in Bucuresti banii pe card!!! Am revenit cu telefon si am aflat: au inceput sa se dea banii de indemnizatie si prin banca. Deocamdata au facut contract doar cu BCR. Cu extrasul de cont pe numele titularului indemnizatiei, codul IBAN si stampila bancii + buletinul/cartea de identitate + copie a certificatului de nastere al copilului se merge in Str. Parintele Galeriu nr.6 (intersectie Calea Mosilor cu Eminescu), in orarul LUNI,MIERCURI,JOI: 9-15.
Ce bine imi pare ca termin cu asteptatul asta al postaritei...cand are ea chef sa vina...si bineinteles cu ciubucul ei... |
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/25/2006 Mesaje: 995
| eu zic ca daca se trimit intr-un cont , se poate face si card, lor le trebuie la dosar doar contul
eu am avut cont la banc post ( trebuie intrebat daca se prefera vre-o banca, mie atunci asta mi-a fost recomnadata)acum 9 ani......si consider ca am mai progresat de atunci |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Mie nu prea imi convine la BCR, ca pana ma duc, pana deskid cont, bla, bla...eu vreau la Banc Post, dar sa vedem, poate ma reped intr-o zi pana la nesimtitele alea de pe langa Biserica Silvestru, care si-au batut joc de mine dupa ce am nascut, cand le-am itnrebat de cards i toate alea.Cred ca daca erau langa mine, le linsham, nu alta...atata indolenta ca la ele, mai rar intalnesti ...
Dar, la drept vorbind, deocamdata, cat sunt acasa, imi convine sa vina postarita, ca asa imi mai aduce si mie avizele mei repede, kiar daca ii las 20 ron in plus..asta e...dar cand voi incepe serviciul, sa vedem daca vecina e dispusa sa mi-i ia in fiecare luna! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| stele_pe_cer wrote: kiar daca ii las 20 ron in plus..asta e...dar cand voi incepe serviciul, sa vedem daca vecina e dispusa sa mi-i ia in fiecare luna!
200.000 ii dai? |
|

| Stele, nici eu nu aveam cont la BCR. Mi l-am deschis in 1/2 ora, intr-o dimineata, cu buletinul. Iar pentru card am facut o cerere, in 4 zile ma duc sa-l ridic si tot atunci fac optiunea ca viramentele din cont sa intre pe card. E chiar simplu! Cat despre tipele de la Bis. Silvestru, mai bine incearca cu un telefon. Mie prin telefon mi-au dat toate datele necesare. Le-or mai fi schimbat; or fi altele! 
Mie, sincer, imi convine BCR cel mai mult, ca la parterul blocului, ghici ce banca e... |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/26/2006 Mesaje: 291
| Buna chestia asta cu banii pe card. Eu am patit una tare de tot. Mi-am depus dosarul pe 5 iunie si am tot stat si asteptat sa vina si pe la mine bucuria, pana pe 17 august cand la noi pe strada a primit o mamica si eu iarasi nu. M-am cam necajit, va dati seama... In acea zi din intamplare imi asteptam fratele in fata unui bancomat al bancii Transilvania si cum eu am cont si card la ei de plictiseala zic sa vad ce bani mai am pe card, de parca nu stiam ca l-am stors de tot , dar cand colo aveam sold maaaaaaaaaaare de tot: intrasera banii pe card, in sfarsit! Si era si suma potrivita, asa ca nu pot sa suspectez vreun donator anonim . Deci exista si functioneaza! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Kiki wrote:200.000 ii dai?
Nuuuuu..pardon, 2 ron...cum sa ii dau o alocatie inteaga?
Offffffff...daca sun iarasi la aia de la Silvestru, ma tem ca le strang de gat pe alea, prin telefon !
Cat despre deskiderea contului...tanja mare:lui Matei nu ii place prin magazine, la banci sau locuri inkise.Doar suzi ne mai slaveaza uneori.... |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| stele_pe_cer wrote:
Nuuuuu..pardon, 2 ron...cum sa ii dau o alocatie inteaga?
Ma gandeam eu ca e imposibil... |
|

| Am depus actele pt indemniatie in cont. Am stat doar vreo 3 minutele, iar personalul a fost amabil... Banii intra din luna octombrie. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Buna fetelor! Vreau sa intrerup concediu de crestere a bebeului,si sa intre sotul meu.Dar se pare ca nu se poate.Nu are 10luni de cotizatie la stat inainte de nasterea fetitei.Voi stiti ceva?Sa inteleg ca o sa iau numai cei 3mil,pana face fetita 2ani? Astept vesti...bune daca se poate |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Draga mea, conform legii aflata in vigoare la data intrarii tale in CIC.,erau obligatorii 10 luni de cotizatie pentru a beneficia de banii acestia. Daca revii la servici mai repede, iar sotul tau nu ramine in continuare in CIC,vei beneficia de cei 3 milioane de lei. Imi pare rau ca vestile nu sunt cele pe care le astepti! |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 3065
| Miri wrote:Draga mea, conform legii aflata in vigoare la data intrarii tale in CIC.,erau obligatorii 10 luni de cotizatie pentru a beneficia de banii acestia. Daca revii la servici mai repede, iar sotul tau nu ramine in continuare in CIC,vei beneficia de cei 3 milioane de lei. Imi pare rau ca vestile nu sunt cele pe care le astepti!
mai nou ...obligatoriu 12 luni |
|

Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| ce se intampla oare daca dupa ce ies din CIC 1, trec cateva luni si nasc iar??? Oare daca cotizez eu pentru lunile diferenta, se ia in considerare vechime CIC-ul anterior, ca sa pot intra in CIC 2 sau nu ??? |
|
|
|