Concediul medical acordat de medicul de familie
Subiectul anterior · Subiectul urmator
stele_pe_cer
Scris: Saturday, September 1, 2007 7:58 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Stiu ca medicul de familie nu poate acorda mai mult de 14 zile consecutiv de concediu medical.Dar daca am o intreupere de 2 zile de week-end, se poate sa imi dea inca 14 zile de concediu medical?Adica intre cele doua conedii medicale acordate de catre medicul de familie sa nu fie decat cele 2 zile de week-end?
stele_pe_cer
Scris: Saturday, September 1, 2007 4:55 PM
Nivel

Eh...eu intreb, eu raspund: se poate lua concediu medical in conditiile expuse mai sus.Am sunat medicul meu de familie si ...se poateyes !Plec in concediu linistitasic !
MNiko
Scris: Saturday, September 1, 2007 5:00 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Multumim de raspuns Stelutzeras . Eu vazusem intrebarea, dar sincer nu stiam care e raspunsul.

Concediu placut iti uram.pupici
Lilly of the valley
Scris: Saturday, September 1, 2007 5:08 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Pai concediu placut!pupici
fdianamaria
Scris: Tuesday, September 4, 2007 9:26 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/17/2006
La noi mai bine lesini la serviciu decat sa ajungi in concediu de boala. Mi-a fost extrem de rau intr-o zi si ca sa merg acasa, ar fi trebuit sa merg intai la medicul firmei, apoi cu hartia sa ma duc la medicul de familie sa-mi dea diagnosticul si sa confirme necesitatea concediului si sa ma intorc la cel al firmei sa-si puna stampila. Bineinteles apoi sa vin la lucru sa dau concediul, pentru ca nu se poate aduce dupa... banghead banghead banghead

M-am lasat pagubas...
stele_pe_cer
Scris: Monday, September 10, 2007 2:06 PM
Nivel

fdianamaria wrote:
Bineinteles apoi sa vin la lucru sa dau concediul, pentru ca nu se poate aduce dupa... banghead banghead banghead

Eu toate concediile medicale le-am dus cand am avut eu kef.Si, daca nu pun pret pe salariul la data fixa, il pot duce si dupa cateva sapatamani bune, numai sa stie cei de la serviciu de mine.De semnat nu mi-l semneaza nimeni la serviciu, decat in momentul cand il depun, isi pune directorul stampila.Dar oricum, stampila lui TREBUIE pusa, nu este optional "daca" o pune sau nu.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.